Virtual Class TLC : How To Overcome FEAR

​Assalamualaikummm Memalam ni baru lepas habis Virtual Class with TLC (Top Leaders Circle) Master Trainers. Ni masuk kelas kedua dah Alhamdulillah. Malam ni actually SURPRISE CLASS by CDM Nur Fadzliah. Tajuk kebabom kan: How To Overcome FEAR. Fear tu bahasa melayu… Continue Reading

Premium Beautiful Penipu!

​Memang Premium Beautiful ni PENIPU! Oleh sebab Premium Beautiful lah, stranger yang baru kenal Olin, selagi Olin belum keluar suara, diorang ingat Olin anak dara lagi. Bila keluar suara je baru tahu, eh eh dah matured rupanyaaa.. PENIPU kan Premium… Continue Reading

Success Story : Sarat Mengandung, Tak Payahlah Jual Korset. Mana Ada Orang Nak Beli!

Assalamualaikum.. Entry kali ni Olin dedicate kan untuk seorang lagi PB Angels yang berjaya dapat income 4 angka sebulan. Kemain kan tajuk entry ni? Bukan apa, Olin yang dulu kan, confirm akan fikir sama seperti ayat tajuk tu. Tapi…. Camtu… Continue Reading

Herba Maharani : Herba Power Jamu Ayam Hitam Untuk Wanita

Assalamualaikum.. Alhamdulillah diberi peluang untuk menulis lagi. Almaklumlah kan, bila dah jadi mak-mak ni memang masa sangat lah terhad. Sampai kan masa untuk diri sendiri pun kekadang tu terpaksa curi-curi! InshaaAllah dalam entry kali ni, Olin nak share tentang satu… Continue Reading

Premium Beautiful Bantu Pesakit Kanser Jalani Kehidupan Normal : Kisah Benar Bekas Pesakit Kanser Tahap 2

Assalamualaikum.. Olin tahu bila kita baca tajuk tu mesti dah terbayang dah.. pesakit kanser.. betul tak? Macam mana nak jalani kehidupan normal.. sebab kanser ni penyakit paling ditakuti.. dan tak diketahui secara khusus, apa puncanya.. ada orang kata berpunca dari… Continue Reading

Success Story: SURIRUMAH Kini Pegang Income 4 Angka, Mula Berniaga Dengan Hanya RM50!

Assalamualaikum.. Olin nak share today on one of our SUCCESS STORY about my biz partner in PB Angels team Tak semua orang ada modal besar utk mulakan biz.. Tapi tetap boleh kembangkan modal kecil jadi sales besar! Alhamdulillah berkat tunjuk ajar… Continue Reading