TLC Leaders Summit 2016: Mencari Skirt Extra Labuh

Assalamualaikum.. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas and dapat tatap wajah orang-orang tersayang.. And masih diberi peluang untuk improve diri, kehidupan dan ekonomi keluarga InshaaAllah.. Semua orang impikan yang terbaik untuk diri masing-masing, yang terbaik untuk anak-anak dan keluarga.. Olin… Continue Reading

Pakai Premium Beautiful Boleh Kurus Ke?

Assalamuaikum uols Harap pagi Isnin ni membawa barokah untuk permulaan minggu kita. Yang mana duduk area Johor dan Kedah, Isnin is second day bekerja kan, so no Monday blues lah hendaknya. hehhe Lama tak berblog rasa ketagih pulak nak menaip,… Continue Reading

Premium Beautiful Masterclass

Assalamualaikum..  You all buat apa tu? Now dah pukul 12 tengah malam Olin start type entry ni. Actually tadi tengah nak pulun buat assignment but nak masuk website UKM ifolio under maintenance la pulak. Takpe, maknanya ini masa untuk berblog… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...