April

April 26, 2017

Testimoni Herba Maharani : Period Haid Tak Teratur

Assalamualaikum uols! Hari intro nak bubuh soalan dulu hihihi Uols yang baca ni ada masalah period tak teratur? Kalau bukan uols, family member uols ke, kawan-kawan […]
April 22, 2017

Pengalaman dan Tips Berpantang dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Assalamualaikum uols! Lately banyak Olin baca posts and entries tentang pengalaman berpantang normal and ceaserean (czer or c-sect). There has been years of debate on which […]
April 9, 2017

Cara Ukur Premium Beautiful

Assalamualaikum uols!! Do you know that Premium Beautiful ni saiznya ala-ala customade? Kalau uols nak tahu, setiap bahagian Premium Beautiful ada banyak saiz tau uols, i […]
April 6, 2017

Pengalaman Pertama Kali Ukur Client Premium Beautiful

Assalamualaikum uolsss! Ya Allah kejap je dah seminggu pertama April dah berlalu kan.. masa memang takkan tunggu kita.. so it is good to know that apa […]
Whatsapp Me😄