August

August 31, 2017

Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak […]
August 29, 2017

11 Tahun Bekerja Makan Gaji, Akhirnya Pilih untuk Berbisnes

  Hari ni Olin nak share pengakuan dari one of my protege in this business. Hidayu asalnya beli Eziclean dengan Olin, dapat my contact details pun from […]
August 28, 2017

3 Dosa Besar Orang Pakai Bengkung

*Entry ni khas untuk Bengkung Moden ye bukan Bengkung Tradisional* . Banyak bengkung di pasaran, tapi apakah 3 dosa besar yg selalu orang buat bila pakai […]
August 27, 2017

PERNAH BISNES TAPI MELINGKUP? BUKAN KAU SORANG DEKNON. Akak pun sama dulu……

Tobat dah…taknak bisnes dah rasanya…. . Tapi taktau lah, kalau dalam jiwa tu memang tahu dah, nak kaya mesti nak kena bisnes. 9/10 kekayaan tu datang dari […]
Whatsapp Me😄