Premium Beautiful Rosak dan Reput?

Assalamualaikum! . Nak share sikit kisah menyedihkan ni. Yela sedih laa baru beberapa bulan beli Premium Beautiful, dah reput dan mudah terkoyak😭 . Ada client Premium Beautiful yang texted me from blog, nak beli Premium Beautiful set yang baru. At… Continue Reading

Alkisahnya Dulu I Pernah Berniaga Online Jual Mesin Cabut Bulu

Dulu kan, i selalu bayangkan yang nanti i akan ada kedai sendiri. Tapi i nak kedai tu online je, sebab sejenis i ni tak suka nak bercakap depan orang dan ajak orang beli, yang sebenarnya tak reti. Takut pun ada..… Continue Reading

Bizumer Sahajidah Hai-O Marketing Platform E-Commerce Terbaru

Assalamualaikum! . Nak share sikit yang baru-baru ni company Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dah lancarkan website e-commerce terbaru bernama Bizumer untuk memudahkan lagi urusan customer untuk beli produk SHOM. I suka sangatt sebab cantik tau website e-commerce ni. Saje nak… Continue Reading

Nak Cuci Premium Beautiful Kena Pakai Sabun Khas ke?

Ramai yang telah menyarung Korset Premium Beautiful tetapi adakah anda tahu bahawa Premium Beautiful anda perlu dibasuh dengan kerap setiap 1-2 hari selepas penggunaan yang konsisten selama 8 jam sehari? Dan basuhan Premium Beautiful sangatlah digalakkan menggunakan sabun pencuci KHASnya… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...