Olin Safura

June 11, 2019

Selamat Hari Raya Aidilfitri😘

Assalamualaikum and happy eid mubarak! Mohon maaf salah silap, zahir dan batin ❤️ Allahuakbar dah raya ke berapa dah ni baru berkesempatan nak start menulis kat […]
May 19, 2019

TIPS PUASA BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL DI BULAN RAMADHAN

Masa sangat pantas berlalu, dah separuh bulan Ramadhan kita kan? Sis sambut separuh bulan puasa kali ni tanpa suami di sisi sebab dia pergi umrah. Alhamdulillah […]
May 19, 2019

KISAH BENAR PREMIUM BEAUTIFUL: Testimonial Ibu Anak Dua

Hari ni sis nak share post Puan Salleha Roslan dan Puan Elmy Diana. Antara testimoni #PremiumBeautiful yg kebabom “Masa main tarik tali nak pakai Premium Beautiful […]
May 19, 2019

Selamat Hari Ibu!

. Harap masih belum terlambat sangat untuk sis ucapkan Selamat Hari Ibu buat semua. Terima lah pantun untukmu Ibu❤️ . Dalam hati Ibu penuh kasih, Kasih […]
Whatsapp Me😄