Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) Tilam Kuat Selimut Dhuha

Promosi terbaru BVSM!

DISKAUN RM100 BAGI SETIAP PEMBELIAN 1 TILAM KUAT BVSM!

.

Click to order wasap.my/60133907218/bvsmpromotion

.

.

.

TESTIMONIAL TILAM KUAT BVSM

.

IKHTIAR TANPA HENTI YANG LUMPUH BOLEH BERJALAN KEMBALI!

.

.

Actually Olin pernah jumpa abang ni kat kelas Dolomite di Batu Caves, tapi masa tu tak tahu pun orangnya pernah kemalangan dan LUMPUH! Bila korek-korek rahsia dan baca serba sedikit kat blog-blog pakar BVSM ni baru lah Olin tahu dengan lebih detail about him.

.

Based on testimonial BVSM ni, beliau lumpuh sejak tahun 2012….abang ni actually sampai tahap dah certified as Orang Keunikan Upaya (OKU)…sebab kerosakan saraf motor dari kemalangan dia teruk sangat sampai dia terlantar je atas katil, tak boleh nak duduk sendiri, even nak angkat kepala pun susah.

.

.

BVSM ni launched somewhere in middle 2012… so some of his friends decided, eh apa salahnya cuba BVSM untuk abang ni…since masa tu dia pun dah OKU and terlantar je…Doktor wajibkan fisioterapi tapi itu akan makan masa jugak…some more with slow results. Huhu..

.

Nama abang ni Sarjan Tarmizi. Waktu beliau terlantar lumpuh tu, isteri dia la terpaksa galas tanggungjawab keluarga, di samping nak menjaga dia..

.

Sayu hati…lagi-lagi bila doktor kata, harap fisioterapi je…

.

Sarjan Tarmizi ni lumpuh half body, tapi upper body strength pun lemah…kaki, tangan, kepala pun dia tak mampu nak angkat sendiri.. perlu bantuan orang sekeliling..

.

Orang kalau dah tahap terlantar ni kan, kita nak suggest laa makan supplement apa pun tak sesuai dah.. sebab dia pun susah nak telan…dan takut mudarat pulak pada tubuh badan dia and kemungkinan tak sesuai, kena rujuk doktor kalau nak makan apa-apa supplement pun.

.

So this is where BVSM comes in handy…

.

Tidur je atas tilam…senang…atau selimutkan je.. lagi-lagi kalau pesakit kat hospital atau ICU tu.. simple sebab tak pakai elektrik and anti dustmites jugak.

.

Boleh tengok results kat gambar ni.

.

.

Selepas 2 hari pakai BVSM ni, Sarjan Tarmizi dah boleh duduk tepi katil (nak bangun tu masih lagi perlu bantuan tapi bila dah bangun dia dah boleh duduk tanpa support…just tangan dia sikit je support  kat kerusi tuuu)

.

Hari ke 11 dah boleh berdiri!! What an achievement kan!

.

Kalau Olin family member dia pun mesti bangga sangat!

.

Then hari ke 25 dah boleh berjalan dengan topang tangan. Alhamdulillah!

.

.

Alhamdulillah Sarjan Tarmizi dah mula bekerja semula 🙂

.

.

.

.

BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

@

HEALING BLANKET

@

SELIMUT DHUHA

.

Apa dan bagaimana BVSM berfungsi??

.

Teknologi Bio Velocity Sleep Mate adalah tenaga matahari pada waktu Dhuha yang disimpan dan diseimbangkan dengan garam laut dan disuntik ke dalam pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

.

7 Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi yang ada pada BVSM ialah:

.

.

BVSM sesuai digunakan untuk pesakit berikut:

.

Pesakit gout
Sakit-sakit otot
Senggugut
Tekanan Darah Tinggi
Pesakit Asma
Pesakit Kencing Manis
Pesakit STROK
Sakit sendi
Insomnia (susah tidur)
Tekanan perasaan (stress)
Gaya hidup tidak sihat seperti merokok, minum arak
Terdedah kepada radiasi
Pesakit yg lumpuh akibat kemalangan atau strok

.

Keistimewaan BVSM:

.

Meningkatkan Metabolisma
Mengaktifkan sel-sel darah
Menggalakkan peredaran darah
Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki system imun
Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan
Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
Melegakan kepenatan dan kesakitan
Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti. 

.

BVSM berupaya membantu meningkatkan tahap tenaga dalam badan, mengikut kajian saintifik, peningkatan tenaga badan manusia bila menggunakan BVSM atau Tilam Kuat ni – meningkat sebanyak 116%!

.

.

Harga Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini ialah RM1,488

.

Promosi terbaru BVSM!

DISKAUN RM100 BAGI SETIAP PEMBELIAN 1 TILAM KUAT BVSM!

Promosi ini sah sehingga 30 November 2017!

.

To order boleh klik link ni wasap.my/60133907218/bvsm

.

.

.

.

.

LAGI TESTIMONIAL BIO VELOCITY SLEEP MATE (TILAM KUAT)

Pesakit Kencing Manis Gembira Bacaan Gula Menurun! Tak perlu ambil Insulin!

.

.

Demam Panas Mudah Kebah Suhu Turun Cepat Bila Balut dengan BVSM!

.

.

Tiada Lenguh Badan Bila Bangun Tidur! Tenaga Bertambah, Tidur Lena dan Cukup 6 Jam Sehari Kurang Rasa Letih!

.

.

Pesakit Buah Pinggang Yang Terpaksa Dialisis Dapat Jalani Kehidupan Dengan Lebih Sihat!

.

.

To order boleh klik link ni wasap.my/60133907218/bvsm

.