Tips and Tricks Pakai Premium Beautiful Cara Mudah Ketika Membuang Air

Assalamualaikummm!! Saje nak tanya uols lepas sahur tu biasanya uols buat apa? Kalau Olin selagi budak-budak ni belum bangun, ada jelah kerja mak-mak yang akan Olin buat. So far bab siapkan beg sekolah dah takde masalah sebab dah susun awal-awal… Continue Reading

Resepi Sambal Totok Mudah Untuk Penyedap Selera Sewaktu Bersahur

Assalamualaikumm Tajuk bukan main serius benau nak bagi resepi. hahah.. actually resepi sambal totok ni Olin dapat dari newspaper last month, baru berguna sekarang laa time dah bulan puasa ni kan. Maklum jelah waktu bersahur punya lah payah nak datang… Continue Reading

Diamond Night April 2017 : Part 2 : Showcase Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential, Essential+ dan Stellina : Shawl RAYA 2017

Assalamualaikummm! Dah janji kan nak update entry pasal Rizman Ruzaini’s showcase masa Diamond Night last month. Seriously uols lawa-lawa sangat shawl diaaa.. nak tengok takk?? Tapi tengok SHAWL je tauu. Baju Rizman Ruzaini tu memang menggugat jugak hahaha.. lagi-lagi nak… Continue Reading

Diamond Night April 2017 : Part 1 : Terima Anugerah Diamond Sales Manager

Assalamualaikummm! Lama tak menaip kat sini ye. Alhamdulillah diberi kesempatan nak share latest event yang Olin hadiri bulan lepas. Majlis Diamond Night ni start tahun lepas SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) buat dua kali setahun, sebab punya lah ramai usahawan yang… Continue Reading

My Somewhat Journey To My First Ever Premium Beautiful Corset : The Best Corset That I Ever Had

Assalamualaikummm uolss! Tajuk atas tu memang London speaking sangatttt hahaha.. Sebenarnya today Olin just nak share my sharing points in online learning website UKM nih (kami panggil ‘ifolio’). At UKM-GSB (UKM Graduate School of Business), semua discussion, task, assignment, group… Continue Reading

TLC Leaders Summit 2016: Mencari Skirt Extra Labuh

Assalamualaikum.. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas and dapat tatap wajah orang-orang tersayang.. And masih diberi peluang untuk improve diri, kehidupan dan ekonomi keluarga InshaaAllah.. Semua orang impikan yang terbaik untuk diri masing-masing, yang terbaik untuk anak-anak dan keluarga.. Olin… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...