Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak kena tarikh dengan dalam bulan kemerdekaan ni, sambung dengan Hari Raya Aidiladha! . Akak… Continue Reading

PERNAH BISNES TAPI MELINGKUP? BUKAN KAU SORANG DEKNON. Akak pun sama dulu……

Tobat dah…taknak bisnes dah rasanya…. . Tapi taktau lah, kalau dalam jiwa tu memang tahu dah, nak kaya mesti nak kena bisnes. 9/10 kekayaan tu datang dari perniagaan – semua orang tahu, tapi tak semua amek peduli. . Meh nak story… Continue Reading

Tips and Tricks Pakai Premium Beautiful Cara Mudah Ketika Membuang Air

Assalamualaikummm!! . Saje nak tanya uols lepas sahur tu biasanya uols buat apa? Kalau Olin selagi budak-budak ni belum bangun, ada jelah kerja mak-mak yang akan Olin buat. So far bab siapkan beg sekolah dah takde masalah sebab dah susun… Continue Reading

Resepi Sambal Totok Mudah Untuk Penyedap Selera Sewaktu Bersahur

Assalamualaikumm Tajuk bukan main serius benau nak bagi resepi. hahah.. actually resepi sambal totok ni Olin dapat dari newspaper last month, baru berguna sekarang laa time dah bulan puasa ni kan. Maklum jelah waktu bersahur punya lah payah nak datang… Continue Reading

Diamond Night April 2017 : Part 2 : Showcase Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential, Essential+ dan Stellina : Shawl RAYA 2017

Assalamualaikummm! Dah janji kan nak update entry pasal Rizman Ruzaini’s showcase masa Diamond Night last month. Seriously uols lawa-lawa sangat shawl diaaa.. nak tengok takk?? Tapi tengok SHAWL je tauu. Baju Rizman Ruzaini tu memang menggugat jugak hahaha.. lagi-lagi nak… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...