Aktiviti bisnes satu harišŸ¤£

Assalamualaikum uols.. Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu hari tak dapat masuk Facebook pun sebab apps phone tu asyik lah duk back… Continue Reading

Pengalaman Kali Pertama Makan di Restoran Menara Kuala Lumpur

Assalamualaikum. Hari ni baru berkesempatan nak menulis kat sini, laptop sendiri rosak jadinya pinjam laptop orang ni. hehe Setiap orang ada momen indah betul? Untuk sis, hari Ahad lepas (18 November 2018) adalah salah satu antara hari2 terindah sebab dapat… Continue Reading

Alkisahnya Dulu I Pernah Berniaga Online Jual Mesin Cabut Bulu

Dulu kan, i selalu bayangkan yang nanti i akan ada kedai sendiri. Tapi i nak kedai tu online je, sebab sejenis i ni tak suka nak bercakap depan orang dan ajak orang beli, yang sebenarnya tak reti. Takut pun ada..… Continue Reading

Salam Kemerdekaan Dan Selamat Hari Raya Aidiladha!

. Closing ceremony Sea Games malam tadi sangat lah memberi impak besar pada industri sukan tanah air dan antarabangsa. Bangga kan sebagai anak Malaysia! Kebetulan pulak kena tarikh dengan dalam bulan kemerdekaan ni, sambung dengan Hari Raya Aidiladha! . Akak… Continue Reading

PERNAH BISNES TAPI MELINGKUP? BUKAN KAU SORANG DEKNON. Akak pun sama dulu……

Tobat dah…taknak bisnes dah rasanya…. . Tapi taktau lah, kalau dalam jiwa tu memangĀ tahu dah, nak kaya mesti nak kena bisnes. 9/10 kekayaan tu datang dari perniagaan – semua orang tahu, tapi tak semua amek peduli. . Meh nak story… Continue Reading

Selamat Hari Raya dari Serendah, Muar & Little Trip to Teluk Intan, Perak

Selamat Hari Rayaaaaa!!!! Assalamualaikummmm.. Fuhhh so far macam mana raya uols? Olin tahun ni kali ni raya pertama di Serendah sebab mertua baru pindah ke Serendah dari Keramat. 1st day raya kat Serendah, 2nd day raya balik Muar meredah jammed… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...