Tak Banyak Like and Comment Kat Facebook / Instagram Sebab…..

Assalamualaikumm Saje nak cakap something nihh.. bukan laa meluah perasaan tapi nak clearkan persoalan kawan-kawan yang bertanya. “Kenapa kau post tu takde pun orang like beribu-ribu. hahahah..” heheh.. Olin take it as a challenge and Olin faham, kenapa mereka tanya.… Continue Reading

Diamond Night April 2017 : Part 1 : Terima Anugerah Diamond Sales Manager

Assalamualaikummm! Lama tak menaip kat sini ye. Alhamdulillah diberi kesempatan nak share latest event yang Olin hadiri bulan lepas. Majlis Diamond Night ni start tahun lepas SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) buat dua kali setahun, sebab punya lah ramai usahawan yang… Continue Reading

Pengalaman Pertama Kali Ukur Client Premium Beautiful

Assalamualaikum uolsss! Ya Allah kejap je dah seminggu pertama April dah berlalu kan.. masa memang takkan tunggu kita.. so it is good to know that apa yang kita lakukan sekarang, kita suka lakukan. Because to be happy is really a… Continue Reading

Referral Program : Refer Kawan Dapat Komisen

“Olin, saya TAKDE MODAL laaa nak meniaga PB nihhh..tapi saya mmg puas hati pakai tauuu…nak jugak dapat income extraaa macam team #PBAngels tuuuhhhhh” Jawapannya BOLEH!Olin buka REFERRAL PROGRAM terhad untuk 5 ORANG SAHAJA Uols boleh refer kawan2 sedara mara family… Continue Reading

Premium Beautiful Penipu!

​Memang Premium Beautiful ni PENIPU! Oleh sebab Premium Beautiful lah, stranger yang baru kenal Olin, selagi Olin belum keluar suara, diorang ingat Olin anak dara lagi. Bila keluar suara je baru tahu, eh eh dah matured rupanyaaa.. PENIPU kan Premium… Continue Reading

Success Story: SURIRUMAH Kini Pegang Income 4 Angka, Mula Berniaga Dengan Hanya RM50!

Assalamualaikum.. Olin nak share today on one of our SUCCESS STORY about my biz partner in PB Angels team Tak semua orang ada modal besar utk mulakan biz.. Tapi tetap boleh kembangkan modal kecil jadi sales besar! Alhamdulillah berkat tunjuk ajar… Continue Reading

TLC Leaders Summit 2016: Mencari Skirt Extra Labuh

Assalamualaikum.. Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas and dapat tatap wajah orang-orang tersayang.. And masih diberi peluang untuk improve diri, kehidupan dan ekonomi keluarga InshaaAllah.. Semua orang impikan yang terbaik untuk diri masing-masing, yang terbaik untuk anak-anak dan keluarga.. Olin… Continue Reading

Premium Beautiful Masterclass

Assalamualaikum..  You all buat apa tu? Now dah pukul 12 tengah malam Olin start type entry ni. Actually tadi tengah nak pulun buat assignment but nak masuk website UKM ifolio under maintenance la pulak. Takpe, maknanya ini masa untuk berblog… Continue Reading

Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager (March 2016)

Assalamualaikum uols ? Alhamdulillah.. Sejak Olin join bisnes bersama Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) ni, Olin perasan yang setiap pencapaian kita dalam bisnes sentiasa dihargai. Actually this post dah kira throwback dah ni. Lama sangat kot kepam dalam draft. Takpe, Olin… Continue Reading

Sabun Magik Eziclean Serbuk Pencuci Pekat Laundry

Assalamualaikum Hari-hari minggu ni kan hai lah semua ibu-ibu nak kerja senang bila basuh kasut sekolah anak tu! Takkan nak masuk mesin basuh kan? Perlu ke nak kena sental beriya-iya baru lah bersih? RENDAM RENDAM BERSIH Tu laa yang best… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...