Resepi Sambal Totok Mudah Untuk Penyedap Selera Sewaktu Bersahur

Assalamualaikumm Tajuk bukan main serius benau nak bagi resepi. hahah.. actually resepi sambal totok ni Olin dapat dari newspaper last month, baru berguna sekarang laa time dah bulan puasa ni kan. Maklum jelah waktu bersahur punya lah payah nak datang… Continue Reading

5 Tips Ini Boleh Membantu Untuk Kempiskan Perut Buncit atau Geleber

Tiada siapa yang suka perut yang buncit dan geleber. Betul? Tanpa sedar kita memang suka nak lihat perut kita kempis, tak pun berketak-ketak, six-pack abs, atau apa saje panggilannya. Tapi, macam mana nak dapatkan perut six-pack tu kalau perut sedia ada ni… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...