Harga Premium Beautiful Termurah 2017 : Korset Pembentukan Badan Terbaik No. 1 Malaysia


Dah pernah dengar tentang Premium Beautiful?

.

Nak try pakai FREE Premium Beautiful ni dulu sebelum beli?

.

Atau nak tahu terus DISKAUN berapa you boleh SAVE beli masa PROMOSI?

.

Promosi Premium Beautiful Termurah 2017

.

10% DISKAUN untuk pembelian secara by piece – Long Girdle, Waist Nipper, Long Bra & Short Bra!

Contoh: Harga Waist Nipper sahaja RM750..selepas diskaun jadi RM675 sahaja!

.
20% DISKAUN untuk pembelian 1 set PREMIUM BEAUTIFUL!

Contoh: Harga 1 full set Premium Beautiful Elegance (all normal size) RM2,963.. selepas diskaun hanya RM2,464! Nak DISKAUN lagi?  

Okay RM2,464 Olin POTONG jadi RM2,450!!!

.
Free Gift PB wash untuk semua pembelian by separate piece atau full set!

Seriously, PROMOSI Premium Beautiful 2017 ni confirm gila-gila punya!!

.

Contact me 

.

.

TESTIMONIALS PREMIUM BEAUTIFUL TERBARU 2017!

.

Assalamualaikum! Tahun baru ni banyak pulak testimonial masuk daripada client Premium Beautiful ni kan. Alhamdulillahh!

.

Ni client ansuran tau. Suka betul dia, hari kedua pakai Premium Beautiful terus bagi feedback macam ni. Sangat puas hati sampai everytime jumpa Olin mesti jerit, “Olinnnn” in happy mood. Risaukan masalah perut geleber tu yang beliau start pakai Premium Beautiful. Lepas tu jenis susah nak kontrol makan. Suka makan lah katakan, macam Olin juga.

.

Alhamdulillah kalau konsisten pakai Premium Beautiful, memang Premium Beautiful akan bantu kita kawal kadar pemakanan kita, portion makanan akan jadi lebih sedikit tetapi kerap. Best ke best? Premium Beautiful ni macam alarm pulak suruh berhenti makan ye.

.

Testimonial yang ni lebih kurang sama dengan testimonial perut geleber tadi kan, cuma client Olin ni nak pakai plus untuk Instant Shaping nak pergi dinner office. Jenuh nak cari dress lawa-lawa tak boleh pakai sebab banyak spare-tyre kat belakang badan dan perut!

.

ADA LAGI TESTIMONIAL ni, yang ni memang terus tak kisah Olin tayang muka beliau sebab lepas tu beliau pulak yang suka share tentang Premium Beautiful ni. Masa baru nak fitting-fitting lagi kawan-kawan akak ni dah tanya-tanya tentang Premium Beautiful ni. Sudahnya terjual Premium Beautiful pulak. Berkongsi rezeki apa salahnya.

.

Yang ni pulak turun berat 6KG dalam masa 4 bulan!!! beliau fikir 6KG tu tak banyak, sebab client Olin ni memang besar sikit orangnya. heheh.. takpe, I think this one can also be an achievement betul tak? Sebab kalau tak usaha nak pakai Premium Beautiful dan berdiet, memang tak janji lah badan tu boleh kurus. Takut makin mengembang jer!

.

Kalau nak tanya-tanya dulu tentang Premium Beautiful ni, boleh contact Olin okay. Boleh whatsapp Olin terus atau isi je Contact Me section tu.

.

Kalau belum tahu apa itu Premium Beautiful, jom baca!

.

Assalamualaikum!

Alhamdulillah rezeki Allah bagi untuk luangkan masa update blog.

Nak share sikit pengalaman Olin masa jumpa clients. Kebanyakan clients yang Olin jumpa ni, tak tahu yang Premium Beautiful ni ada dua design. Kalau yang tahu tentang Premium Beautiful pun, tahu design yang Hitam ni je.

.

Premium Beautiful Classic

Premium Beautiful Classic

Premium Beautiful Classic

.

Design Premium Beautiful Classic ni memang orang biasa tengok. Bila kita google pun, banyak keluar testimoni dan gambar Premium Beautiful Classic yang warna hitam.

.

Bayangkan, selama lebih 2 abad tau Premium Beautiful corset ni berada dalam pasaran! Kalau anda Google Search word Premium Beautiful, ada lebih dari 10 juta hits tau orang cari Premium Beautiful ni!

.

Untuk yang tak tahu, design terbaru ialah Premium Beautiful Elegance ni.

.

Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Elegance

.

Premium Beautiful Elegance ni launched somewhere early 2015 tau. Just after Olin beli my own set of Premium Beautiful Classic.

.

Olin start pakai Premium Beautiful corset ni end of 2014. And I was spontaneously beli and terus fell in love with Premium Beautiful ni. Ni semua gara-gara my Premium Beautiful Agent masa tu! She is so expert sampai buatkan Olin termimpi-mimpi nak pakai Premium Beautiful ni!

.

Okay dah dah dah, ni kalau cerita bab pengalaman macam mana Olin boleh jatuh cinta dengan korset Premium Beautiful ni, boleh buat satu entry lain. Hihi.. Kita sambung balik nahh 😀

.

Khas untuk anda yang tertanya- tanya apa itu Premium Beautiful.

.

Kat sini Olin akan rangkumkan basic info yang anda perlu tahu tentang Premium Beautiful!

.

Pertama sekali – Premium Beautiful tu apa ya?

.

Sebenarnya Premium Beautiful ialah jenama korset pembentukan kontur badan yang sangat istimewa!

.

Apa yang istimewa tu?

.

KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL

.

Telah berada di pasaran Malaysia semenjak tahun 1992 – lebih dari 20 tahun!

.

Memenangi anugerah SuperBrands untuk kategori korset pada 2008.

.

Satu-satunya korset dengan teknologi Far Infra Red (FIR) pasif yang terbukti baik untuk kesihatan dalaman.

.

Lifetime Warranty – yang mana semua kerosakan wear and tear boleh dibaiki secara percuma seumur hidup

.

Tahan lasak, fabrik yang tidak panas dan berkuap.

.

Memenangi pelbagai anugerah dari majalah-majalah kesihatan sepanjang 1992 hingga kini!

.

premium beautiful natural health award 2

premium beautiful natural health award

.

So siapa sebenarnya yang perlukan Premium Beautiful ni?

.

Selalu bila Olin tanya soalan ni kat client, mostly akan jawab, orang yang nak kurus. Memang betul pun!

.

Tapi orang yang nak kurus je ke yang pakai Premium Beautiful ni? Tidak tepat sama sekali!

.

Ni Olin list kan ya siapa yang perlu sangat-sangat pakai Premium Beautiful:

.

KURUS

Banyak je cara kita boleh kuruskan badan, tapi kenapa orang tetap pilih Premium Beautiful? Satu sebabnya, it is SAFER to use Premium Beautiful rather than kita makan ubat pelangsingan badan yang sebarangan (bersepah kot kat pasaran, macam cendawan tumbuh, tapi sejauh mana keberkesanannya dan keselamatannya? Wallahualam). Premium Beautiful akan bantu menaikkan kembali aset-aset kita, baru lah nampak terletak cantik di tempatnya! Kalau yang jenis chubby, Olin akan ajar macam mana nak sorok lelemaks gegeli tu bagi puffff hilang! Premium Beautiful akan bantu kita kawal pemakanan, so tak perlu risau lah nak kena diet lah apa lah kan.

.

TULANG BELAKANG

Ramai client Olin mengaku, bila pakai Premium Beautiful, badan mereka bagai diurut-urut! Bayangkan orang yang ada sakit belakang? Lagi lah sedap pakai! Premium Beautiful pun sangat elok untuk pesakit slipped disk, scoliosis dan banyak lagi jenis sakit tulang belakang. Selesa sangat sarung Premium Beautiful, so takde lah nak kena pakai “brace” yang tak selesa tu kan.

.

BERPANTANG

Yang ni ni memang berbaloi pakai Premium Beautiful. In fact, nowadays Olin perasan wanita-wanita pregnant dah mula mencari bengkung sesuai untuk waktu berpantang. Why not kan, anda pakai Premium Beautiful – boleh pakai sampai bila-bila. Especially untuk ibu-ibu yang bakal berpantang sendiri dan tiada masa utuk menggunakan bengkung lilit tradisional. Premium Beautiful dapat membantu ibu-ibu untuk mendapatkan kembali bentuk badan dan membantu untuk membersihkan darah kotor dari dalam rahim dan menaikkan kembali peranakan kita. Dan ibu-ibu masih boleh pakai set Premium Beautiful walaupun selepas pantang!

.

MASALAH RAHIM

Ramai yang dapat kesan positif untuk masalah dalaman wanita bila pakai Premium Beautiful ni secara konsisten. Contohnya masalah kesihatan seperti cyst, senggugut, keputihan, sukar dapatkan anak dan macam-macam lagi. InshaaAllah, Premium Beautiful juga adalah alternatif yang baik untuk menjaga aset dalaman kita! 

.

NAK KAHWIN 

 Lumrah pengantin inginkan bentuk badan yang cantik, perut tidak berlipat-lipat, serta postur badan yang kemas dan cantik di hari bahagia mereka! Biasanya mak andam akan minta pengantin untuk pakai korset sebab mereka pun nak pengantin yang mereka make up kan tu cantik juga bentuk badannya kan. Yelah nak sarung baju pengantin mak andam tu nanti tak lawa pulak, tak match pulak dah make up lawa-lawa tapi baju pengantin tak terletak dan tak kemas dipakai!

.

.

So, biasanya bila kita sebut tentang korset Premium Beautiful, orang akan tanya, Premium Beautiful ni 1 sut atas bawah ke?

.

Premium Beautiful mempunyai 3 bahagian utama iaitu:

.

LONG BRA (coli)

WAIST NIPPER (bengkung)

LONG GIRDLE (seluar)

dan bahagian optional iaitu SHORT BRA

.

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE LONG BRA 

Long-Bra-Premium-Beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC LONG BRA

.

Apa ciri-ciri Premium Beautiful Long Bra ni?

.

Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara. Kalau pakai Long Bra Premium Beautiful, breast yang agak besar pun memang terletak elok. Tidak akan bergoyang-goyang bila kita jalan laju-laju tu.

.

Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.

.

Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.

.

2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.

.

Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.

.

Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik. Part ini paling best, sebab apabila kita pakai Long Bra Premium Beautiful, memang bahagian belakang badan kita akan jadi flat. No more extra breast / lemak di bahagian belakang badan kita. Tiada lagi lemak-lemak terbonjol keluar, walaupun kita memakai pakaian yang agak longgar.

.

Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

.

3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

.

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE WAIST NIPPER

Waist-Nipper-Premium-Beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC WAIST NIPPER

.

Ada client Olin yang suka pakai Premium Beautiful Waist Nipper ni sebab boleh support tulang belakang di samping memberi impak pinggang kerengga 😀

.

Ciri-ciri Premium Beautiful Waist Nipper?

.

Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Sebab itu ia amat sesuai untuk yang mengalami masalah yang berkaitan dengan tulang belakang, seperti back pain (sakit pada bahagian belakang badan), slip disc, scoliosis dan sebagainya.

.

Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.

.

Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.

.

Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang. Anda takkan rasa macam jalan seperti robot. Memang very flexible, sehinggakan anda boleh bersenam and bersilat.

.

3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

.

Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

.

Premium Beautiful Elegance Long Girdle

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE LONG GIRDLE

Long-Girdle-Premium-Beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC LONG GIRDLE

.

Premium Beautiful Long Girdle ni sebenarnya ialah bahagian atau part Premium Beautiful yang paling ramai client suka, sebab once pakai, memang lemak area bahagian perut akan kempis sedikit.  Itu belum lagi pakai one complete set. Biasa kalau dah pakai Premium Beautiful Long Girdle ni, saiz Premium Beautiful Waist Nipper akan jadi one size smaller, berbeza kalau kita pakai Premium Beautiful Waist Nipper alone! Memang best pakai Premium Beautiful Long Girdle ni tau, tak lah rasa bergoyang-goyang tu 😀

.

Ciri-ciri Premium Beautiful Long Girdle pulak macam mana ya?

.

32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.

.

Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik. Memang punggung you all akan jadi lebih mantap dan lebih ‘up’.

.

Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik. Yang ini paling best, sebab lemak peha tidak berlaga-laga each other. Kalau peha yang besar, keadaan ini sangat normal, sehingga menyebabkan melecet and jadi merah-merah area peha tersebut.

.

Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

.

Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

.

Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.

.

Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.

.

Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.

.

Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian peha.

.

So here are some testimonials on Premium Beautiful

premium beautiful olin

.

Mesti laa nak letak testimoni sendiri dulu kan? Kalau tak kerana Olin ni satisfied client, manakan mungkin Olin nak jual pulak ye tak? Hihihi.. Tahu tak berat badan Olin pernah mencecah 88KG semasa pregnant Hanin (anak sulung). Lepas bersalin pun turun sampai 75KG je. Pregnant kali kedua lepas Hanin umur setahun. Berat badan bertambahhh tu yang cari solution yang takkan kacau penyusuan bayi!

.

Alhamdulillah, kini berat badan 65KG, BMI ideal untuk tinggi 176CM. I am a happy satisfied user of Premium Beautiful!

.

Yang ni pulak some of testimonials of my clients!

Premium Beautiful Testimoni Instant Shaping

Instant Shaping dengan Premium Beautiful. Nak tahu siapa adik manis dalam gambar kat atas ni? 

Jom tengok video testimoni beliau kat sini >>> Pakai Premium Beautiful Maintain Body Anak Dara

.

Premium Beautiful Testimoni Makin Kurus

2 bulan pakai Premium Beautiful, dah tukar cangkuk Waist Nipper ke-3! Pinggang makin KECIL bila pakai Premium Beautiful! Wow!!

.

Premium Beautiful Testimoni Husband Tegur Dah Slim

Bestnya!!! Suami tegur dah slim! Eh bukan senang tauu nak harap suami puji bila anak kita pun dah 5 orang, badan dah haywire tapi bila suami puji terus rasa muda jelita 10 tahun bila pakai Premium Beautiful! Wow!!

.

PhotoGrid_1470156922473

Bakal pengantin dah tak risau lagi! Kemas cantik di hari bahagia dengan Premium Beautiful!

.

Lama tunggu cahaya mata? Mungkin boleh cuba Premium Beautiful sebagai usaha sambil boleh jaga shape badan. Untungnya pakai Premium Beautiful ni boleh pakai dalam semua situasi, anak dara, berpantang, selepas pantang sampai bila-bila. Time pregnant pun masih boleh pakai Premium Beautiful sehingga 12 minggu!

.

.

Hopefully apa yang Olin terangkan ni mudah difahami 🙂

.

Sekarang anda mesti nak tahu berapa pula harga Premium Beautiful betul?

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL KORSET

Berlainan dengan korset lain yang dalam pasaran, Premium Beautiful ni adalah custom fitted kepada bentuk badan anda. And…harga setiap piece berlainan tau, mengikut ukuran badan, yang kemudiannya Premium Beautiful Expert akan convertkan kepada size Premium Beautiful anda!

Dengan kata lain, Premium Beautiful Expert perlu mendapat ukuran badan anda dalam sentimeter (cm) seperti berikut:

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFULCara-Ambil-Measurement-Premium-Beautiful

.

1) Measure ukur lilit your bust (puncak breast).

.

2) Measure ukur lilit your under bust (bawah breast).

.

3) Measure ukur lilit your waist (pinggang), Kalau boleh, ambil measurement pinggang di area yang paling buncit. Selalunya di area pusat.

.

4) Measure ukur lilit your buttock (punggung). Kalau boleh, ambil measurement di area yang paling lebar.

.

Pastikan semasa mengambil ukuran ni, badan anda tegak dan ukuran ni diambil secara selari.

.

Kalau boleh, minta seseorang bantu anda ambil ukuran ni, dan jangan ambil sendiri sebab selalunya memang akan lari sikit ukuran tu dan Premium Beautiful Expert tak dapat nak bagi size yang betul pada anda nanti.

Please make sure ukuran diambil dalam sentimeter ye!

.

Yang paling mudah? Klik sini SAYA NAK TAHU TENTANG PB!

Olin ukurkan badan anda FOR FREE OF CHARGE!

.

Biasanya bila dah dapat ukuran, Olin boleh quote harga terus base on size. Lagi memudahkan bila anda whatsapp Olin tu, bagi sekali gambar anda dari depan dan sisi. Takyah gambar tunjuk muka pun takpeee. Yelah kekadang orang suka privasi kan heheh

.

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Range harga untuk 1 full set (3 parts) Premium Beautiful Classic (Hitam) ialah RM2,600-RM2,800. 

.

Range harga untuk 1 full set (3 parts) Premium Beautiful Elegance (Silver) ialah RM3,000-RM3,300.

.

Harga di atas ni selalunya untuk pembayaran secara ansuran.

.

(Deposit RM500, dan bayaran bulanan RM200 sehingga habis amount di atas)

.

Untuk pembelian secara cash lump sum atau credit card, boleh Whatsapp Olin dengan lebih lanjut untuk dapatkan DISKAUN untuk pembelian CASH!

.

Bergantung kepada promosi, anda boleh dapatkan diskaun up to RM200-RM300 untuk pembelian setiap set Premium Beautiful! 

.

Untuk pembelian separate pieces, boleh Whatsapp Olin.

.

signature olinsafura

.

Banyak lagi testimoni on Premium Beautiful ni

.

TESTIMONIALS PREMIUM BEAUTIFUL

.

PB testimoni TLC

FB_IMG_1458119382678

FB_IMG_1453189497242

FB_IMG_1452634717916

FB_IMG_1457963169944

FB_IMG_1457834190190

FB_IMG_1453545701775

.

Dapatkan set PREMIUM BEAUTIFUL only from PB Expert TLC.

.

signature olinsafura