Harga Premium Beautiful Termurah 2017 : Korset Pembentukan Badan Terbaik No. 1 Malaysia

Dah pernah dengar tentang Premium Beautiful? Nak try pakai FREE Premium Beautiful ni dulu sebelum beli?

Serious PROMOSI Premium Beautiful 2017 ni confirm gila-gila punya!! Free Gifts and Discounts are available!

Promosi Premium Beautiful Termurah 2017!

Contact me 

TESTIMONIALS PREMIUM BEAUTIFUL TERBARU 2017!

Assalamualaikum uols! Tahun baru ni banyak pulak testimonial masuk daripada client Premium Beautiful ni kan. Alhamdulillahh! Olin letak dulu beberapa testimonials untuk uols okay..

Ni client ansuran tau. Suka betul dia, hari kedua pakai Premium Beautiful terus bagi feedback macam ni. Sangat puas hati sampai everytime jumpa Olin mesti dia jerit, “Olinnnn” in happy mood. Hahaha.. Risaukan masalah perut geleber tu yang dia start pakai Premium Beautiful. Lepas tu jenis susah nak kontrol makan. Suka makan lah katakan, macam Olin juga hihii.. Alhamdulillah kalau konsisten pakai Premium Beautiful, memang Premium Beautiful akan bantu kita kawal kadar pemakanan kita, portion makanan akan jadi lebih sedikit tetapi kerap. Best kan? Premium Beautiful ni macam alarm pulak suruh berhenti makan ye tak?? heheh..

Testimonial yang ni lebih kurang sama dengan testimonial perut geleber tadi kan, cuma client Olin ni nak pakai plus untuk Instant Shaping nak pergi dinner office dia anjurkan masa tu. Jenuh nak cari dress lawa-lawa tak boleh pakai sebab banyak spare-tyre kat belakang badan dan perut!

ADA LAGI TESTIMONIAL ni, yang ni memang terus tak kisah Olin tayang muka dia sebab lepas tu dia pulak yang meniaga Premium Beautiful ni. Masa dia baru fitting-fitting je kawan-kawan dia dah tanya. Sudahnya terjual Premium Beautiful pulak. Berkongsi rezeki apa salahnya kann.. Alhamdullah syukur selalu..

Yang ni pulak turun berat 6KG dalam masa 4 bulan!!! Pada dia fikir 6KG tu tak banyak, sebab client Olin ni memang besar sikit orangnya. heheh.. takpe, I think this one can also be an achievement betul tak? Sebab kalau tak usaha nak pakai Premium Beautiful dan berdiet, memang tak janji laa badan tu boleh kurus. Takut makin mengembang jer!

Kalau nak tanya-tanya dulu tentang Premium Beautiful ni, uols boleh contact Olin okay. Boleh whatsapp Olin terus atau isi je Contact Me section tu..

xoxo,


Kalau belum tahu apa itu Premium Beautiful, jom baca!


Assalamualaikum!

Alhamdulillah rezeki Allah bagi untuk luangkan masa update blog

 

Nak share sikit pengalaman Olin masa jumpa clients. Kebanyakan clients yang Olin jumpa ni, tak tahu yang Premium Beautiful ni ada dua design. Kalau yang tahu tentang Premium Beautiful pun, tahu design yang Hitam ni je..

Premium Beautiful Classic

Premium Beautiful Classic

Premium Beautiful Classic

Design Premium Beautiful Classic ni memang orang biasa tengok. Bila kita google pun, banyak keluar testimoni dan gambar Premium Beautiful Classic yang warna hitam

Bayangkan, selama lebih 24 tahun tau Premium Beautiful corset ni berada dalam pasaran! Olin pernah cerita tentang berapa banyak Google hits untuk word Premium Beautiful dalam my previous post. Boleh klik SINI ya 😀

Untuk yang tak tahu, design terbaru ialah Premium Beautiful Elegance ni…

Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Elegance ni launched somewhere early 2015 tau. Just after Olin beli my own set of Premium Beautiful Classic

Olin start pakai Premium Beautiful corset ni end of 2014. And I was spontaneously beli and terus fell in love with Premium Beautiful ni. Ni semua gara-gara my Premium Beautiful Agent masa tu was Kak Isma! She is so expert sampai buatkan Olin termimpi-mimpi nak pakai Premium Beautiful ni tauuu

Okay dah dah dah, ni kalau cerita bab pengalaman macam mana Olin boleh jatuh cinta dengan korset Premium Beautiful ni, boleh buat satu entry lain. Hihi.. Kita sambung balik nahh 😀

*************************

Khas untuk anda yang tertanya- tanya apa itu Premium Beautiful

Kat sini Olin akan rangkumkan basic info yang anda perlu tahu tentang Premium Beautiful!

Pertama sekali – Premium Beautiful tu apa ya?

Sebenarnya Premium Beautiful ialah jenama korset pembentukan kontur badan yang sangat istimewa!

Apa yang istimewa tu?

KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL

  • Telah berada dipasaran Malaysia semenjak tahun 1992 – lebih dari 20 tahun tu!
  • Memenangi anugerah SuperBrands untuk kategori korset pada 2008
  • Satu-satunya korset dengan teknologi Far Infra Red pasif yang terbukti baik untuk kesihatan dalaman
  • Lifetime Warranty – dimana semua kerosakan wear and tear boleh dibaiki secara percuma seumur hidup
  • Tahan lasak, fabrik yang tidak panas dan berkuap
  • Memenangi pelbagai anugerah dari majalah-majalah kesihatan sepanjang 1992 hingga kini!

premium beautiful natural health award 2

premium beautiful natural health award

So siapa sebenarnya yang perlukan Premium Beautiful ni?

Selalu bila Olin tanya soalan ni kat client, mostly akan jawab, orang yang nak kurus

Memang betul pun!

Tapi orang yang nak kurus je ke yang pakai Premium Beautiful ni?

Tidak tepat sama sekali!

Ni Olin list kan ya siapa yang perlu sangat-sangat pakai Premium Beautiful

  1. KURUS – banyak cara boleh je nak kuruskan badan, tapi kenapa Premium Beautiful jugak yang menjadi pilihan? Satu sebab yang Olin boleh bagi ialah, it is SAFER to use Premium Beautiful rather than kita makan ubat pelangsingan badan yang sebarangan (bersepah kot kat pasaran, macam cendawan tumbuh pun ada, tapi sejauh mana keberkesanan dan keselamatannya? Wallahualam). Premium Beautiful akan bantu menaikkan kembali aset-aset kita, baru lah nampak terletak cantik di tempatnya! Kalau yang jenis chubby, Olin akan ajar macam mana nak sorok lelemaks gegeli tu bagi puffff hilang! Premium Beautiful akan bantu kita kawal pemakanan, so tak perlu risau lah nak kena diet lah apa lah kann
  2. TULANG BELAKANG – yang bestnya, macam ada special treatment untuk belakang badan kita, bagai diurut-urut tau bila pakai Premium Beautiful ni, especially untuk orang yang sakit tulang belakang, lenguh-lenguh duduk lama dia office tu kan, atau selalu kerja berat. Tak lupa jugak untuk pesakit slipped-disc, scoliosis dan sebagainya. Selesa sangat sarung Premium Beautiful, so takde lah nak kena pakai “brace” yang tak selesa tu kan
  3. BERPANTANG – yang ni memang berbaloi pakai Premium Beautiful. In fact, nowadays Olin perasan wanita-wanita pregnant dah mula mencari bengkung sesuai untuk waktu berpantang. Why not kan, you pakai Premium Beautiful – boleh pakai sampai bila-bila tau. Especially untuk ibu-ibu yang bakal berpantang sendiri dan tiada masa utuk menggunakan bengkung lilit tradisional. Premium Beautiful dapat membantu ibu-ibu untuk mendapatkan kembali bentuk badan dan membantu untuk membersihkan darah kotor dari dalam rahim dan menaikkan kembali peranakan kita. Dan ibu-ibu masih boleh pakai set Premium Beautiful walaupun selepas pantang!
  4. MASALAH RAHIM – Ramai yag telah mendapat kesan positif untuk masalah dalaman seperti senggugut, cyst, keputihan, susah untuk mendapatkan anak dan lain-lain selepas pemakaian Premium Beautiful secara konsisten. InshaaAllah, Premium Beautiful jugak adalah alternatif yang baik untuk menjaga aset dalaman!
  5. NAK KAHWIN – pasti para pengantin inginkan bentuk badan yang tiada berlipat-lipat, serta postur yang cantik di hari bahagia mereka! Premium Beautiful menjadi pilihan bakal-bakal raja sehari di luar sana!

So, biasanya bila kita sebut tentang korset, orang akan tanya – eh Premium Beautiful ni 1 sut atas bawah ke?

Premium Beautiful mempunyai 3 bahagian utama iaitu:

LONG BRA (coli)
WAIST NIPPER (bengkung)

LONG GIRDLE (seluar)

dan bahagian optional iaitu SHORT BRA

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE LONG BRA 

Long-Bra-Premium-Beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC LONG BRA

Apa ciri-ciri Premium Beautiful Long Bra ni?

  1. Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara. Kalau pakai Long Bra Premium Beautiful, breast yang agak besar pun memang terletak elok. Tidak akan bergoyang-goyang bila kita jalan laju-laju tu kannn
  2. Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  3. Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.
  4. 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
  6. Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik. Part ini paling best, sebab apabila kita pakai Long Bra Premium Beautiful, memang bahagian belakang badan kita akan jadi flat. No more extra breast / lemak di bahagian belakang badan kita. Tiada lagi lemak-lemak terbonjol keluar, walaupun kita memakai pakaian yang agak longgar.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE WAIST NIPPER

Waist-Nipper-Premium-Beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC WAIST NIPPER

Ada client Olin yang suka pakai Premium Beautiful Waist Nipper ni sebab boleh support tulang belakang di samping memberi impak pinggang kerengga 😀

Ciri-ciri Premium Beautiful Waist Nipper?

  1. Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Sebab itu ia amat sesuai untuk yang mengalami masalah yang berkaitan dengan tulang belakang, seperti back pain (sakit pada bahagian belakang badan), slip disc, scoliosis dan sebagainya.
  2. Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  3. Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  4. Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang. You all takkan rasa macam jalan seperti robot. Memang very flexible, sehinggakan you all boleh bersenam and bersilat.
  5. 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

Premium Beautiful Elegance Long Girdle

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE LONG GIRDLE

Long-Girdle-Premium-Beautiful

PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC LONG GIRDLE

Premium Beautiful Long Girdle ni sebenarnya ialah bahagian atau part Premium Beautiful yang paling ramai client suka, sebab once pakai, memang lemak area bahagian perut akan kempis sedikit.  Itu belum lagi pakai one complete set. Biasa kalau dah pakai Premium Beautiful Long Girdle ni, saiz Premium Beautiful Waist Nipper akan jadi one size smaller, berbeza kalau kita pakai Premium Beautiful Waist Nipper alone! Memang best pakai Premium Beautiful Long Girdle ni tau, tak lah rasa bergoyang-goyang tu 😀

Ciri-ciri Premium Beautiful Long Girdle pulak macam mana ya?

  1. 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
  2. Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik. Memang punggung you all akan jadi lebih mantap dan lebih ‘up’.
  3. Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik. Yang ini paling best, sebab lemak peha tidak berlaga-laga each other. Kalau peha yang besar, keadaan ini sangat normal, sehingga menyebabkan melecet and jadi merah-merah area peha tersebut.
  4. Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
  7. Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita.
  9. Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian peha.

So here are some testimonials on Premium Beautiful

premium beautiful olin

Mesti laa nak letak testimoni sendiri dulu kan? Kalau tak kerana Olin ni satisfied client, manakan mungkin Olin nak jual pulak ye tak? Hihihi.. Tahu tak berat badan Olin pernah mencecah 88KG semasa pregnant Hanin (anak sulung). Lepas bersalin pun turun sampai 75KG je. Pregnant kali kedua lepas Hanin umur setahun. Berat badan bertambahhh tu yang cari solution yang takkan kacau penyusuan bayi!

Alhamdulillah, kini berat badan 65KG, BMI ideal untuk tinggi 176CM. I am a happy satisfied user of Premium Beautiful!

Yang ni pulak some of testimonials of my clients!

Premium Beautiful Testimoni Instant Shaping

Premium Beautiful Testimoni Makin Kurus

Premium Beautiful Testimoni Husband Tegur Dah Slim

PhotoGrid_1470153471513

PhotoGrid_1470156922473

Hopefully apa yang Olin terangkan ni boleh difahami 🙂

Bila habis terangkan semua tentang Premium Beautiful ni kan, mesti clients akan tanya soalan ni punya, berapa harganya Olin?

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL KORSET

Berlainan dengan korset lain yang dalam pasaran, Premium Beautiful ni adalah custom fitted kepada bentuk badan uols. And…harga setiap piece berlainan tau, mengikut ukuran badan, yang kemudiannya Premium Beautiful Expert akan convertkan kepada size Premium Beautiful uols!

Dengan kata lain, Premium Beautiful Expert perlu mendapat ukuran badan uols dalam sentimeter (cm) seperti berikut:

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFULCara-Ambil-Measurement-Premium-Beautiful

  1. Measure ukur lilit your bust (puncak breast).
  2. Measure ukur lilit your under bust (bawah breast).
  3. Measure ukur lilit your waist (pinggang), Kalau boleh, ambil measurement pinggang di area yang paling buncit. Selalunya di area pusat.
  4. Measure ukur lilit your buttock (punggung). Kalau boleh, ambil measurement di area yang paling lebar.

Pastikan semasa mengambil ukuran ni, badan uols tegak dan ukuran ni diambil secara selari ye

Kalau boleh, minta seseorang bantu uols ambil ukuran ni, dan jangan ambil sendiri sebab selalunya memang akan lari sikit ukuran tu dan Premium Beautiful Expert tak dapat nak bagi size yang betul pada uols nanti.

Please make sure ukuran diambil dalam sentimeter ye!

Yang paling mudah – Whatsapp Olin terus +60133907218

Olin ukurkan badan uols FOR FREE OF CHARGE!

Biasanya bila dah dapat ukuran, Olin boleh quote harga terus base on size. Lagi memudahkan bila uols whatsapp Olin tu, bagi sekali gambar uols dari depan dan sisi. Takyah gambar tunjuk muka pun takpeee. Yelah kekadang orang suka privasi kan heheh

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Range harga untuk 1 full set (3 keping) Premium Beautiful Classic (Hitam) ialah RM2,600-RM2,800. 

Range harga untuk 1 full set (3 keping) Premium Beautiful Elegance (Silver) ialah RM3,000-RM3,300.

Harga di atas ni selalunya untuk pembayaran secara ansuran.

(Deposit RM500, dan bayaran bulanan RM200 sehingga habis amount di atas)

Untuk pembelian secara cash lump sum atau credit card, boleh Whatsapp Olin dengan lebih lanjut untuk dapatkan DISKAUN untuk pembelian CASH!

Bergantung kepada promo, uols boleh dapatkan diskaun up to RM200-RM300 untuk pembelian setiap set Premium Beautiful! 

Untuk pembelian separate pieces, boleh Whatsapp Olin

signature olinsafura

*****************

Banyak lagi testimoni on Premium Beautiful ni

TESTIMONIALS PREMIUM BEAUTIFUL

PB testimoni TLC

FB_IMG_1458119382678

FB_IMG_1453189497242

FB_IMG_1452634717916

FB_IMG_1457963169944

FB_IMG_1457834190190

FB_IMG_1453545701775

Dapatkan set PREMIUM BEAUTIFUL only from PB Expert TLC.

xoxo,

signature olinsafura