2016 : Tahun Yang Penuh Warna Warni

Assalamualaikummm

Ya Allah akhirnya ada juga masa nak tulis blog nihhh

Punya lah maha sibuknya Olin bulan Februari ni, dengan kelas MBA, exam, assignmentnya, eh macam-macam lah! Belum kira lagi urusan family and bisnes kan

Alasannnn.. Jangan nak manja sangat Olin!

Actually banyak grande events yang Olin tak sempat nak update sepanjang 2016 which I think I should list them down here, so that I can refer to when I need to post entry heheh

  • SM SSM Award Day (13 August 2016)
  • Beijing VVIP Trip (23 – 27 August 2016)
  • Dolomite Award Night (September 2016)
  • Majlis Ulang Tahun SHOM Ke-24 (19 November 2016)
  • BeYOUtiful Night with Ziana Zain and Rizman Ruzaini (23 December 2016)

Ni tak masuk lagi aktiviti-aktiviti bersama PB Angels, pi fitting Premium Beautiful clients, pi stokis dan sebagainya. But don’t worry I always update my Facebook and Instagram. So banyak perkembangan semasa memang update kat dua channel online tu lah heheh

Do follow my Fb and IG ya

InShaaAllah Olin akan mula menulis semula secepat yang mungkin! Semoga urusan uols pun dipermudahkan Allah hendaknya, aaminnn!

xoxo,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *