Herba Maharani : Herba Power Jamu Ayam Hitam Untuk Wanita

Assalamualaikum..

Alhamdulillah diberi peluang untuk menulis lagi. Almaklumlah kan, bila dah jadi mak-mak ni memang masa sangat lah terhad. Sampai kan masa untuk diri sendiri pun kekadang tu terpaksa curi-curi!

InshaaAllah dalam entry kali ni, Olin nak share tentang satu supplement yang Olin memang tak putus consume untuk kekalkan momentum supermak and superwife ?

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan

Atau lebih dikenali dengan nama 

Herba Maharani

 Herba Maharani ni merupakan antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita tau. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan manfaatkan kesihatan keseluruhan.

Ramuan Utama Herba Maharani:

  • Wuji / Pati Ayam Hitam (Gallus Gallus Domesticus)
  • Cornu Cervus Nippon
  • Pelbagai jenis herba Cina yang bernilai

Fungsi dan kelebihan Herba Maharani:

  • Memperbaiki kesihatan dalaman wanita.
  • Melancarkan peredaran / pengaliran darah.
  • Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur / irregular period flow.
  • Mengurangkan masalah ketidakselesaan semasa tempoh haid seperti senggugut / period pain.
  • Mengurangkan masalah keputihan.
  • Rawatan herba (natural) untuk membantu kesuburan rahim wanita.
  • Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan ketika berpantang.
  • Melambatkan jangkamasa menopause dengan mengaktifkan hormon estrogen, progesterone dan androgen wanita.
  • Membantu sistem organ dalam tubuh untuk berfungsi dengan baik, menjadikan badan lebih kepada awet muda (anti penuaan) dan lebih cantik.
  • Membantu menegangkan dan memberi keanjalan pada kulit, seperti sekitar payudara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin.
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan.
  • Mengurangkan keletihan dan kelesuan pada badan. Badan menjadi kurang lemau dan lebih bertenaga.



Bagaimana cara makan Herba Maharani ni ye?

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

Untuk permulaan, Herba Maharani boleh diambil pada hari pertama selepas period (datang haid). Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. In case kalau uols nak ambil pada waktu malam pun boleh tapi ni depends pada penerimaan badan kita. Kalau macam Olin, memang tak boleh makan waktu malam, nanti tak boleh tidur, mungkin sebab terlebih tenaga? hahahah

Makan Herba Maharani ni mesti bersama air suam tauu.

Herba Maharani mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba sebelum ini. Sebaik-baiknya mulakan dengan 10 biji dahulu untuk hari pertama, tengok keadaan badan uols, kalau rasa biasa je tiada tahap kepanasan melampau, boleh naikkan dose ke 15 biji pil kecil pula pada keesokan harinya. Kemudian, naikkan dose ke 25 biji pil kecil jika uols rasa okay. Dan jika badan rasa panas – PENTING minum banyak air kosong / plain water.

Ada juga pendapat yang mengatakan, boleh mulakan makan Herba Maharani ni terus dengan 25 biji pil kecil tu, kemudian jika tak tahan panas, kurangkan pengambilan dose ke 10-15 biji sehari. Yelah, takut ambil 25 biji pertama kali tu terlalu panas dan sesetengah orang tak tahan. Memang kena minum air at least 3 liter sehari tau (alah ni afterall memang kita kena minum air kosong banyak pun kan hari-hari? hehehe)

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil Herba Maharani.

  • Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari lah tahan Herba Maharani ni. Waktu sedang period JANGAN ambil Herba Maharani – Olin memang makan 10 biji sehari, terus ambil waktu pagi sebelum sarapan.
  • Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari lah tahan sekotak tu. After habis sekotak, stop untuk bulan tersebut, and sambung pengambilan selepas habis period.
  • Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari dah habis sekotak tu. After habis je sekotak, stop untuk bulan tersebut, and sambung pengambilan right after habis period (permulaan next cycle) – ni biasa diamalkan untuk yang nak conceive anak.

SEBULAN hanya boleh consume HANYA SEKOTAK je tau Herba Maharani ni. Habis je sekotak, stop dulu pengambilan Herba Maharani sehingga period seterusnya datang. Selepas habis period, ulangi cara makan yang sama. Haa gitu jerr.. Jimat kann?

Jimat tak jimat mesti lah nak tahu harga betul tak?

HARGA HERBA MAHARANI : RM98 sahaja

Postage RM5 SM RM10 SS

Nak order senang jer.

Uols boleh klik link di bawah ni untuk check whether ada tak my agents berdekatan dengan area uols yang ada ready stock Herba Maharani ni.

Yang mana dekat-dekat tu boleh COD jerr senang.. hihi 

LIST OF #PBAngels EXPERT AGENTS 

TESTIMONI HERBA MAHARANI

Olin share sekali, antara testimoni hasil pengambilan Herba Maharani ni.

Alhamdulillah, ada yang consume Herba Maharani untuk tambah tenaga. Ada juga yang lepas consume Herba Maharani ni datang period setelah setahun tak period! 

Berminat untuk bersama jemaah Expert Agent kami? Boleh contact Olin okay

AGENT DIPERLUKAN!

Apa yang akan anda dapat sebagai Expert Agent kami ni kan? 

Hanya dengan registeration fee RM50 sahaja! Aduh murah sangat dah tu kann

Macam-macam tau uols boleh dapat! Masa Olin daftar agent dulu pun sama juga RM50 je, lepas tu mentor Olin ajar semuanya! FREE je tauuu

PERSONAL COACHING FREE

ONLINE COACHING FREE

KELAS PRODUK FREE

KELAS ONLINE MARKETING FREE

AYAT IKLAN FREE

TESTIMONIAL PRODUK FREE

TEKNIK5D FREE

BONUS BULANAN DARI SYARIKAT 

UNTUNG DARI JUALAN PRODUK

POTENSI TRIP MELANCONG VVIP FREE

POTENSI TABUNG KERETA

Aduhh macam-macam lagi! I’m willing to coach anyone passionate enough untuk ubah kehidupan ke arah yang lebih baik. InshaaAllah, aaminn.

“Kita sihat cantik untuk diri sendiri, biar confident level diri kita kerlass dulu, lepas tu yang mana ada husband tu, husband tak cari lain dah laa kan, dah isteri kat rumah lagi cantik dari yang kat luar sana. Gituhh”

xoxo,

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *