Testimoni Herba Maharani : Period Haid Tak Teratur

Assalamualaikum uols!

Hari intro nak bubuh soalan dulu hihihi

Uols yang baca ni ada masalah period tak teratur? Kalau bukan uols, family member uols ke, kawan-kawan uols ke.. ada tak?

Dah cuba macam-macam solution masih tak berjaya settle problem period tak teratur ni?

Kalau iya, uols patut baca testimoni ni.

“Dah setahun lebih tak period akhirnya period jugak semalam..rasa macam tak percaya tapi kena percaya jugak..😆 “Betul.. Tak habis pun lagi 1 kotak..😊” “Alhamdulilah rasa suka sangat..☺” 

Ni mesej dari satisfied customer Olin yang consumed Herba Maharani selama sebulan. Baru satu kali cycle haid. Dah SETAHUN TAK PERIOD akhirnya period jugak!

Alhamdulillah. Syukur.. tiada yang lebih bahagia untuk ejen aktif macam Olin ni bila dapat testimoni begini. Best tau dapat share peluang hidup secara sihat ni pada uols. Yelah, lama tu setahun tak period. And for your information, client Olin ni dah kahwin lama dah, tapi belum ada rezeki cahaya mata lagi. Salah satu penyebab nya mungkin sebab period tak teratur ni, Wallahualam.. 

Sekarang ni kan, ada tak uols rasa macam…

  • lesu sentiasa rasa penat
  • kulit makin kering dan kusam, nak berkedut pun ada
  • badan asik berangin dan rasa pedih ulu hati
  • masalah period yang tak teratur sejak remaja
  • keputihan makin menjadi-jadi dan berbau 😢
  • kurang keyakinan dan terasa hati bila suami asik komplen jerrr hurmm

Based on observation dari feedback client and pengalaman sendiri, Olin nak share lah juga, sebab Olin risau sangat, wanita bila dah masuk usia 25 tahun, dah sepatutnya kena start ambil supplement/jamu/herba tau. Bukan masa kita berpantang je kita makan jamu dan herba-herba ni. Kena jaga luar dan dalam tau. Luar Olin pakai Premium Beautiful, untuk dalaman wanita, wajib consume Herba Maharani ni. Baru lah rasa macam maharani-maharani diraja zaman silam. heheh..

Memang dah lama Viral kat Facebook Siakap Keli tentang JAMU AYAM HITAM ni.

Antara Khasiat dan Kebaikan Herba Maharani yang Olin pasti uols pun suka ialah:

  • Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut)
  • Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
  • Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
  • Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payudara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
  • Meningkatkan kadar metabolisma (sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & memberikan  kebahagiaan kepada pasangan)

 

ADA LAGI TESTIMONI LAINtentang Herba Maharani ni. Meh Olin share lagi.

Wanita mana yang tak gembira bila dah tak perlu makan pil tahan sakit? Asal period je sakit. Senggugut teruk. Lama-lama takut efek pada buah pinggang pulak.

Eh seramnya..

Alhamdulillah kurang dah sakit-sakit badan adik ni. Banyak angin mudah keluar bila konsisten makan Herba Maharani ni. Yelah, Herba Maharani ni kan bantu panaskan rahim kita, mudah lah angin jahat tu keluar. InshaaAllah..

Bab cara makan, berapa biji sehari and sekotak tahan berapa lama tu, uols boleh klik kat link ni okayy. Olin pernah buat entry tentang Herba Maharani ni. Kat sini tauu

JAMU AYAM HITAM aka HERBA MAHARANI

Okay uols, jumpa next entry yeh!

xoxo,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. harga herba maharani
    herba maharani untuk hamil
    kesan sampingan herba maharani
    herba maharani untuk kesuburan
    herba maharani murah
    pantang larang semasa makan herba maharani
    herba maharani tipu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.