Sabun Magik Eziclean Serbuk Pencuci Pekat Laundry

Assalamualaikum

Hari-hari minggu ni kan hai lah semua ibu-ibu nak kerja senang bila basuh kasut sekolah anak tu! Takkan nak masuk mesin basuh kan? Perlu ke nak kena sental beriya-iya baru lah bersih?

RENDAM RENDAM BERSIH

Tu laa yang best nya Sabun Eziclean yang Olin guna ni ?

Olin bukan setakat pakai, Olin suka nak share apa yang terbaik. So kalau bab membasuh kasut ke, baju ke, kotoran-kotoran degil tu ke, memang Sabun Eziclean ni magikkk ?

Apa tak nya? Takyah dah nak sental-sental sangat dah. Keluar otot Hulk hijau kang. Naya jer kan hihi..

Untuk yang tak pernah mengenali Sabun Eziclean ni, thank you sudi jengah blog Olin ya. Olin terangkan sikit lah apa dia Sabun Eziclean ni kan, kenapa orang panggil dia #SabunMagik nihh

Olin percaya, ramai ibu-ibu pening nak fikir macam mana lagi cara nak putihkan baju dan kasut sekolah anak-anak. Jenuh juga nak sental daki-daki pada celahan leher baju, siku baju, comot-comot kesan tumpahan makanan, betul? Jalan pintas – terpaksa guna kaedah bleaching! Kalau tangan jenis kalah pada sabun peluntur, habis lah. Risau juga boleh merosakkan kulit dan tak pasal-pasal allergik pulak tangan kita kan. Memang lah tak dinafikan, memang putih baju tu, tapi lama-lama baju yang putih tadi boleh jadi nipis dan jarang. Alahai kesian pulak anak-anak pakai baju jarang, bahaya bahaya ?. Lagipun baju sekolah sekarang harga boleh tahan juga tau. Especially baju sekolah yang branded-branded tu kannnn. Selagi boleh jimat, why not kan kita cari solusi permasalahan kita as ibu-ibu ni, betul?

Tak usah pening-pening lagi dah. Masalah ibu-ibu tu dah boleh di-settle-kan dengan Sabun Eziclean ni jer! 

Olin suka nak highlight kenapa Sabun Eziclean ni best:

Formulanya pekat dan kurang buih

Oleh sebab Sabun Eziclean ni mesra alam, formulasinya memang kurang buih ya, mudah nak bilas tapi sentiasa wangi and tidak berbau hapak. Jimat lah air kita kannn

Sabun Eziclean tidak mengandungi Klorin atau Caustic Soda

Caustic Soda ni dengan kata lain ialah Klorin atau agent peluntur yang biasanya digunakan untuk industrial usage. Selalu premis-premis kilang memang guna untuk bersihkan lantai kilang. Can you imagine soda ni kena kat tangan kita hari-hari? Caustic Soda ni mempunyai tahap pH 14, iaitu skala tertinggi untuk range measurement pH! Memang tak sesuai digunakan selalu, yelah tahap pH normal atau neutral is 7 je tauuu. Uiii rosak lah kulit tangan selembut bayi kita ni kalau hari-hari duk terkena sabun peluntur! Tapi kita tak usah risau lagi lah sebab Sabun Eziclean tiada unsur soda ni, so warna baju tak luntur dan nampak seperti baru ? Tangan kita pun selamat tak rosak! 

olinsafura_eziclean_kolar_baju

olinsafura_eziclean_siku_baju

olinsafura_eziclean_kasut_budak

olinsafura_eziclean_getah_paip

See! Nampak macam baru kan yang ‘Selepas’ tu? Warna lebih menyerlah dan lebih berseri!

Sabun Eziclean mudah larut dalam air

Olin dulu memang tak suka tak suka guna sabun serbuk. Nampak tak perkataan ‘tak suka’ tu sampai 2 kali. Hahaha.. Serius memang tak suka sebab selalu bila habis spin baju and nak sidai mesti terjumpa bahagian baju yang bercapuk dengan sabun serbuk yang berketul, melekat di permukaan baju. Ia berlaku bila Olin nak cepat and tak larutkan sabun serbuk dulu dalam air sebelum mula membasuh baju guna mesin basuh. Eeeei tak suka kan sebab terpaksa basuh semula baju tersebut! Lama tau Olin tak guna sabun serbuk, sehingga lah Olin kenal Sabun Eziclean ni ?. Sabun Eziclean memang mudah larut dalam air, so Olin just masukkan je Sabun Eziclean kat bahagian detergent macam ni..

olinsafura_eziclean_larut_dalam_air

Isi air and settle! Biar mesin tu run and spin. Hihihi

Untuk sebarang pertanyaan tentang Sabun Eziclean atau order, boleh contact Olin ya

wp-image-542313775jpg.jpg

 

Kalau nak tahu, Sabun Eziclean bukan sekadar untuk basuh baju and kasut sekolah je tau. Any fabrics pun boleh kecuali 100% silk (sutera). Yelah sutera Olin tak suggest lah sebab sutera memang sepatutnya kita basuh dengan special detergent. Atau pun pakai Premium Beautiful Wash je senang. heheh..

Banyak testimoni Sabun Eziclean ni boleh digunakan untuk bersihkan dinding lah, buat papan pemotong daging jadi bersih lah, basuh kasut getah Crocs lah, eh macam-macam! 

These are some testimonial clients yang berpuas hati dengan Sabun Eziclean ni ?

  olinsafura_eziclean_testimoni2

olinsafura_eziclean_bundle

img_20160930_212016

olinsafura_eziclean_kasut_sekolah

olinsafura_eziclean_kasut_sekolah1

olinsafura_eziclean_kembali_berseri

olinsafura_eziclean_papan_pemotong

img_20160930_212021

HARGA SABUN EZICLEAN

1 pack hanya RM23

Berat 1 kg atau bersamaan dengan 50 kali cucian

1 skop sudu disertakan bersama dalam setiap pack Sabun Eziclean ni

Self pick up area BANDAR BARU BANGI / UKM / PUTRAJAYA

By post pun boleh. Postage fee untuk Sabun Eziclean 1 pack ialah

RM10 (SM) / RM15 (SS)

Atau boleh juga contact my agents seluruh Malaysia seperti list pada link di bawah mengikut kawasan. Uols boleh cari mana yang terdekat dengan kawasan uols and whatsapp mereka ni ya ?

LIST OF EXPERT AGENTS #PBAngels

 

Berminat untuk menjadi Expert Agent kami? boleh contact Olin ya

AGENT DIPERLUKAN!

Apa yang akan anda dapat sebagai Expert Agent kami ni kan? 

Hanya dengan registeration fee RM50 sahaja! Aduh murah sangat dah tu kann

Macam-macam tau uols boleh dapat! Masa Olin daftar agent dulu pun sama juga RM50 je, lepas tu mentor Olin ajar semuanya! FREE je tauuu

PERSONAL COACHING FREE

ONLINE COACHING FREE

KELAS PRODUK FREE

KELAS ONLINE MARKETING FREE

AYAT IKLAN FREE

TESTIMONIAL PRODUK FREE

TEKNIK5D FREE

BONUS BULANAN DARI SYARIKAT 

UNTUNG DARI JUALAN PRODUK

POTENSI TRIP MELANCONG VVIP FREE

POTENSI TABUNG KERETA

Aduhh macam-macam lagi! I’m willing to coach anyone passionate enough untuk ubah kehidupan ke arah yang lebih baik. InshaaAllah, aaminn.

olinsafura_eziclean_testimoni

xoxo, 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *