MinKaffe Kopi Garam Buluh : Set Kempis Perut

Assalamualaikum uols

 
Bila Olin minta try minum MinKaffe Kopi Garam Buluh ni as sample, Olin selalu dapat soalan macam ni bila Olin kata KOPI NI TAKDE GULA.
 
 
“Kopi Kau Ni Takde Gula Lah Olin. MESTI PAHIT NI!”
 
 
Hello, memang lah takde gula, tapi rasa lah dulu kan baru uols tahu sedap ke tak. Heheh
 
 
Ada sejarahnya macam mana Olin boleh kenal Kopi Viral Takde Gula ni. Daripada pengguna setia, menjadi agent yang tak semena-mena. Actually Olin tak tahu pun Kopi Viral Takde Gula ni adik beradik Premium Beautiful. Mak ayah SAMA! Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Heheh
 
 
Kisahnya bermula sorang sepupu Olin bagi pek trial Mineral Coffee. Mineral Coffee ni nama lama Kopi Viral ni. Nama baru dia MINKAFFE (sebutan MinKef). Uols pernah tak rasa kopi takde gula?? PAHIT kan? Actually kopi memang sangat bagus untuk orang yang nak diet/kurus. Tapi tapi tapi…… kopi yang TAKDE GULA lahhhh. Hehehe.. Kopi yang biasa kita bancuh dengan susu pekat manis tu tak kira okay, termasuk lah kopi 3 in 1 yang ada gula tu..
 
 
Olin pernah baca blog Kevin Zahri, posted entry pasal kopi. Boleh tengok sini untuk sesiapa yang was-was tentang calories intake for coffeeholics
 
 
Menggila betul lah penangan MinKaffe ni tauuu
 
 
 minkaffe_kopi_garam_buluh
 
 
MINKAFFE dah jadi breakfast kami TLCians di Beijing baru-baru ni. Alhamdulillah free trip bersama SHOM dan TLC memang best sangatttt!! Pertama kali pergi oversea tau Olin ni. Sebab tu jakun gilerr hahaha.. Nanti Olin buat satu entry untuk Olin’s Travelog. Promise ?
 
 
So…
 
Apa keistimewaan MinKaffe ni sangat eh?
 
Sampaikan stok kopi ni selalu ‘SOLD OUT‘?
 
Minkaffe-repeat order
 
 
AROMA  ISTIMEWA
Bau MinKaffe ni kalau masa bancuh tu aduhhhh menusuk hidung! Sedap giler bau dia. Especially untuk peminat kopi, memang suka bau-bau aroma kopi ni. Alaaa yang tak suka minum kopi pun kalau bau MinKaffe ni confirm lepas tu minat. Bau yang sangat menenangkan! Kakak cleaner kat office Olin tu hari-hari cakap sedapnya bau kopi Olin buat. Olin bagi dia 2 sachet terussss. Nanti minum selalu ya kak? heheh
 
 
BAHAN ISTIMEWA 
Berasal daripada bijian kopi Robusta dan Garam Buluh organik semula jadi dari Korea. Dah lah bau kopi ni harum mewangi, rupanya sumber bagi magnesium! Kalau kopi biasa tu ada orang cakap boleh menyebabkan penyakit osteoporosis (kekurangan kalsium dalam tulang), haa Mineral Coffee ada magnesium yang dapat bantu menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium untuk badan kita ni tauuu.. So no tulang bongkok ke apa (Oh my, masalah tulang tu boleh solve guna Premium Beautiful Waist Nipper! Boleh tengok kat sini)
 
 
TIADA GULA, SWEETENER, ATAU GULA YANG SEANGKATAN DENGANNYA
MinKaffe takde gula okayyy, tidak mengandungi kolesterol dan bahan pengawet. 
 
 
PORTABLE AND EASY TO BRING ALONG EVERYWHERE
Packaging dia dalam bentuk sachet. 1 kotak ada 20 sachet. Senang sangat nak bawa ke mana-mana tau. Olin selalu masuk sekali 10 sachet dalam handbag. Yelah kalau dah sehari 2-3 sachet, 10 sachet mana tahan seminggu kannn. Kat office wajib ada sekotak dua. Bukan Olin je minum. Geng office pun pow jugak kekadang tuuu hahahaha.. Takpe, sedekah kan amalan yang baik. heheh
 
 
KENYANG LAMA, BERI TENAGA
Olin suka minum pagi. Sebelum keluar rumah nak ke office. Disebabkan Olin menyusukan anak, kalau orang lain boleh tahan 5-6 jam tanpa rasa lapar, Olin mungkin tahan 4-5 jam je. hahaha at least okay la kan daripada setiap jam mengunyah?? And susu badan tak effect atau merudum tauuu! Lepas lunch pun Olin suka minum MinKaffe ni. Sampai petang segar bugar je bertenaga! Takdelah letih lesu nak buat kerja kannn, tahu jelah dah petang. heheh
 
MI
 
MENCEGAH DAN MERAWAT MASALAH KESIHATAN
Garam Buluh tu punya kerja ni sebenarnya. Garam Buluh tu terdiri daripada 100% bahan semula jadi, iaitu garam laut, buluh, tanah liat. Cara penghasilannya pun melalui proses khas tau. Kaya dengan bahan mineral dan elemen mikro seperti kalsium, magnesium, kalium dan sebagainya. Garam Buluh ni bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan, mengekalkan keseimbangan nutrien dalam badan dan menggalakkan metabolisme badan. That’s why ada orang dapat PAKEJ KURUS sekali dengan minum MinKaffe. Sebab metabolisme badan dirangsang dengan jayanya. So cepat lah susut lelemaks di badan tuuuuu
 
 
Orang yang ada DARAH TINGGI boleh ke minum MinKaffe ni Olin?
 
minkaffe-darahtinggi
 
 
Akak ni client Olin tau. Ngadu 3 hari tak boleh bangun demam oleh sebab darah naik mendadak. Akak ni konsisten minum MinKaffe setiap hari sampai 3-4 sachet. Bila next appointment, bacaan darah dah stabil dan dia sihat Alhamdulillah
 
 
 
Kalau orang yang DIABETIC atau KENCING MANIS?
 
Mineral Coffee Testimoni - Diebetis
 
 
 
Kalau orang yang nak KURUS? Boleh ke Olin?
 
Eh eh boleh sangat. Meh tengok apa kata abang ni
 
minkaffe-PJK
 
 
 
How about orang yang MIGRAIN? Yang claim tak boleh minum kopi langsung tu??
 
 
minkaffe-migrain
 
 
 For those yang ingin membeli MinKaffe Kopi Garam Buluh ni, boleh directly contact me signature olinsafura

HARGA SEKOTAK MINKAFFE : RM33 (20 sachet)

Self pick up area BANDAR BARU BANGI / UKM / PUTRAJAYA

By post pun boleh. Postage fee untuk MinKaffe Kopi Garam Buluh sekotak ialah

RM5 (SM) / RM10 (SS)

Atau boleh juga contact my agents seluruh Malaysia seperti list pada link di bawah mengikut kawasan. Uols boleh cari mana yang terdekat dengan kawasan uols and whatsapp mereka ni ya ?

LIST OF EXPERT AGENTS #PBAngels

 

Berminat untuk menjadi Expert Agent kami? boleh contact Olin ya

AGENT DIPERLUKAN!

Apa yang akan anda dapat sebagai Expert Agent kami ni kan? 

Hanya dengan registeration fee RM50 sahaja! Aduh murah sangat dah tu kann

Macam-macam tau uols boleh dapat! Masa Olin daftar agent dulu pun sama juga RM50 je, lepas tu mentor Olin ajar semuanya! FREE je tauuu

PERSONAL COACHING FREE

ONLINE COACHING FREE

KELAS PRODUK FREE

KELAS ONLINE MARKETING FREE

AYAT IKLAN FREE

TESTIMONIAL PRODUK FREE

TEKNIK5D FREE

BONUS BULANAN DARI SYARIKAT 

UNTUNG DARI JUALAN PRODUK

POTENSI TRIP MELANCONG VVIP FREE

POTENSI TABUNG KERETA

Aduhh macam-macam lagi! I’m willing to coach anyone passionate enough untuk ubah kehidupan ke arah yang lebih baik. InshaaAllah, aaminn.

Contact Olin okay..

xoxo,

signature olinsafura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.