Testimonial Terbaru Scrub Marine Essence : Kulit Sensitif dan Eczema

Kalut satu Malaysia scrub ni takde stok! Sana sini agents dan dropshippers team #spaME restock scrub viral Marine Essence! Best betul boleh buat sales 4 angka seminggu! Alhamdulillah!

.

Tak sah kalau dah pakai produk, tak ada testimonial ye tak? Untuk entry kali ni akak nak share testimonial terbaru Scrub Viral Marine Essence Bamboo Salt Garam Buluh tentang Eczema dan Kulit Sensitif.

.

Sebelum tu, uols tahu tak apa itu Eczema?

.

Eczema ni ialah keadaan kulit yang menjadi merah, gatal dan meradang. Eczema ada banyak jenis sebenarnya. Jenis-jenis eczema bergantung kepada gejala yang dihadapi.

.

Sekarang ni kan, ramai yang mengalami masalah eczema antara kita sedar atau pun tidak. Kadang-kadang kita mungkin anggap merah pada kulit kita itu hanyalah tanda allergi ataupun kulit sensitif. Tetapi, ia berkemungkinan eczema. Haaa..cuba check kulit uols sekarang, ada ke merah-merah? Huhu

.

Jom kita tengok video ni

.

.

Malas nak cerita banyak kalau orang ada kulit eczema ni tahu-tahu jelah kena guna ubat yang sesuai tapi Puan Azliha ni kata bila dah scrub, hilang terus kulit dia yang menggerutu gatal-gatal tu, sat lagi dia tak makan ubat pulakk, datang balik yang gatal-gatal tu haha. Anyway, kita tak overclaim scrub kita boleh merawat ye deknon! Cuma yang pasti KEGATALAN kulit tu memang akan BERKURANG!

.

Uols yang ada eczema ke kulit sensitif ke, pemakanan mesti kena jaga tau, kalau pergi klinik biasa pun kadang dia bagi drugs yang ada steroid, tu pun tak elok juga guna dalam masa yang lama kann. Uols boleh jugak pergi speacialist clinic Dr Wong kat Paya Mas Tangkak Johor, specialist kulit yang ada teknik khas nak tahu punca allergy uols dari apa (nak laa jugak promote kampung sendiri hahaha). So boleh laa elak makanan yang uols selama ni tak tahu uols allergy tu

.

.
Kesian Puan Azliha tu ada eczema dah bertahun-tahun so warna tangan dia yang ada eczema tu memang lain dari warna tangan sebelah lagi, yelah dia tak scrub langsung bahagian tu kan. So akak sarankan scrub tu seminggu sekali je untuk dia, hari-hari boleh sabun dengan Beauty Bar Marine Essence #daunhijau #spaME. Kalau kita yang takde eczema nih boleh laa scrub hari-hari pun kat badan. Muka 1-2 minggu sekali hihi

.

Alhamdulillah so far Marine Essence Scrub memang sangat membantu untuk SOOTHING EFFECT dan KURANGKAN GATAL sebab semua kandungan dalam scrub viral ni 100% NATURAL EXFOLIATOR seperti yang akak dah pernah terangkan dalam entry akak kat sini Scrub Viral Marine Essence. Uols yang mana ada eczema atau anak uols ke keluarga ke kawan-kawan ke, try laa guna scrub ni dan Marine Essence Beauty Bar atau Marine Essence Body Wash sekali untuk penjagaan kulit, selain jaga makan untuk elak makanan yang menyebabkan allergy. Nak senang contact je akak untuk order Set Eczema uols. Murah je tak sampai seratus ringgit pun SET ECZEMA MARINE ESSENCE!

.

.

.

Okayy till next entry!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *