Marine Essence: Nourishing Shampoo Dengan Garam Buluh Terbaik

Aduhhh

Banyak tau 11% ni!!! penduduk Malaysia ada lebih kurang 30 juta, katakan lah separuh ialah wanita.. 11% daripada 15 juta dah 1.65 juta ni sanggup ponteng kerja sebab masalah rambut!!!

Jangan lah sampai macam tu sayang-sayang semua ya… 

Kalau uols ada masalah-masalah ni, 

? RAMBUT GUGUR

 

Malu nak ngaku tu rambut sendiri atas lantai. Ehhh Olin dulu siap kena sindir kot dengan suami, “Hah dah tahu rambut banyak gugur, sikat lah kat bilik air ke, atau buang laa rambut yang bersepah tu”. 

Bukan Olin tak nak buang, tapi bila nak buang kena cekut pegang rambut tu, terasa runtun hati ni tau bila pegang rambut segenggam untuk 1 kali sikat rambut ?

Orang tua-tua kata kalau baby dah start ngences (berair liur), lagi lah banyak rambut maknya gugur. Tapi Olin tak, dari  pregnant dulu lagi memang rambut dah start gugur ?

? KELEMUMUR

Sekali flip hair je kelemumur bertebaran? Wow, kat Malaysia takde salji, tapi kat bahu baju kita dah ada snow? Isk3… dah macam salji kat bahu! Kalau pakai baju warna gelap, memang nampak laa habuk kelemumur tu!

? KULIT KEPALA BERMINYAK 

Kalau terlalu berminyak tu, dah macam boleh buat goreng ikan agaknya minyak ni. Kalau terlalu kering pulak, sampai luka-luka pulak!

? GATAL KULIT KEPALA

Haa ni kalau pakai tudung lama sikit confirm tergaru-garu tak henti-henti sebab kulit kepala berpeluh dan tak selesa! 

Boleh hilang fokus tau kalau asyik tergaru-garu kepala ni, diri sendiri tak boleh nak fokus, orang sebelah pun sama. Rasa terganggu kot!!

? RAMBUT BERBAU TAK MENYENANGKAN

Yang ni memang lah kan, lagi-lagi kalau pakai tudung dalam masa yang lama, mungkin sehari suntuk, berkepam and hapak. Kekadang ada yang terpaksa tukar anak tudung 3 kali sehari sebab bau anak tudung pun dah busuk!

Uols jangan laa simpan masalah ni sesorang tauu. Cakap je kat Olin okayy. Sebab pengalaman kita for sure lebih kurang samaa. Sejak Olin kenal Shampoo Marine Essence ni, dah memang tak boleh nak tukar ke shampoo lain dah. Punya lah best Shampoo Marine Essence ni! Olin memang satu rumah pakai Shampoo Marine Essence ni tau. Sampai ke rumah mak kat kampung pun samaaa hihi. 

Since Shampoo Marine Essence ni diperbuat dari bahan-bahan organik dan natural, meh kita baca lagi, the ingredients yang ada dalam Shampoo Marine Essence ini.

Garam Buluh

  • Sumber kaya dengan mineral berkhasiat untuk menyihatkan dan melindungi kulit kepala dan rambut

Pheno-SFE TM (Ekstrak Teh Pu-erh)

  • Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit kepala dan rambut (anti penuaan)
  • Membantu memperbaharui sel-sel kulit

Ekstrak Kapas Biji

  • Mengekalkan kulit kepala dan rambut dalam keadaan yang baik

Protein Susu

  • Pelembab semulajadi untuk kulit kepala dan rambut

 


Shampoo Marine Essence yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani GARAM BULUH dan Pheno-SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut kita dalam setiap cucian. Antara kelebihan Shampoo Marine Essence ini:

  • Menghilangkan kelemumur dan kudis di kepala
  • Merawat rambut berbuah, mengurangkan keguguran rambut dan melebatkan rambut
  • Menguatkan akar rambut, melembutkan rambut, menyinarkan rambut dan nampak berkilat
  • Menghilangkan masalah kulit kepala berkerak (yang biasa terdapat pada bayi)
  • Mematikan kutu, melemahkan telur kutu, menyegarkan kulit kepala
  • Mengurangkan kulit kepala berminyak
  • Menghilangkan bau hapak dan kepap kepala akibat bertudung lebih 12 jam
  • Meningkatkan keyakinan apabila berhadapan dengan orang ramai
  • Bau harum dan wangi seperti di salun

Kalau nak tahu, Shampoo Marine Essence ni telah dianugerahkan Readers’ Choice Award by Natural Health Magazine as the Best Nourishing Shampoo tauu

 

Seronoknyaaa shampoo rambut menggunakan Marine Essence ni! Walau bertudung, rambut kekal sihat dan segar. Bau nya pun WANGI!

HARGA MARINE ESSENCE SHAMPOO : RM38 Sahaja!

Tahan 1 bulan penggunaan (bergantung kepada kekerapan penggunaan)

COD area Bandar Baru Bangi dan kawasan berdekatan dengannya.

Postage RM5 SM RM10 SS

Nak order senang jer.

Uols boleh klik link di bawah ni untuk check whether ada tak my #PBAngels berdekatan dengan area uols yang ada ready stock Herba Maharani ni.

Yang mana dekat-dekat tu boleh COD jerr senang.. hihi 

LIST OF #PBAngels EXPERT AGENTS 

Berminat untuk bersama jemaah #PBAngels Expert Agent kami? Boleh contact Olin ya.

AGENT DIPERLUKAN!

Apa yang akan anda dapat sebagai Expert Agent kami ni kan? 

Hanya dengan registeration fee RM50 sahaja! Aduh murah sangat dah tu kann

Macam-macam tau uols boleh dapat! Masa Olin daftar agent dulu pun sama juga RM50 je, lepas tu mentor Olin ajar semuanya! FREE je tauuu

PERSONAL COACHING FREE

ONLINE COACHING FREE

KELAS PRODUK FREE

KELAS ONLINE MARKETING FREE

AYAT IKLAN FREE

TESTIMONIAL PRODUK FREE

TEKNIK5D FREE

BONUS BULANAN DARI SYARIKAT 

UNTUNG DARI JUALAN PRODUK

POTENSI TRIP MELANCONG VVIP FREE

POTENSI TABUNG KERETA

Aduhh macam-macam lagi! I’m willing to coach anyone passionate enough untuk ubah kehidupan ke arah yang lebih baik. InshaaAllah, aaminn.

 

Contact Olin okayy

xoxo,

signature olinsafura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *