5 Tips Ini Boleh Membantu Untuk Kempiskan Perut Buncit atau Geleber

Tiada siapa yang suka perut yang buncit dan geleber. Betul? Tanpa sedar kita memang suka nak lihat perut kita kempis, tak pun berketak-ketak, six-pack abs, atau apa saje panggilannya. Tapi, macam mana nak dapatkan perut six-pack tu kalau perut sedia ada ni… Continue Reading

Testimoni Herba Maharani : Period Haid Tak Teratur

Assalamualaikum uols! Hari intro nak bubuh soalan dulu hihihi Uols yang baca ni ada masalah period tak teratur? Kalau bukan uols, family member uols ke, kawan-kawan uols ke.. ada tak? Dah cuba macam-macam solution masih tak berjaya settle problem period… Continue Reading

Pengalaman dan Tips Berpantang dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Assalamualaikum uols! Lately banyak Olin baca posts and entries tentang pengalaman berpantang normal and ceaserean (czer or c-sect). There has been years of debate on which one lebih sakit, lebih penat, bersalin normal atau czer? Olin rasa tak perlu pun… Continue Reading

Cara Ukur Premium Beautiful

Assalamualaikum uols!! Do you know that Premium Beautiful ni saiznya ala-ala customade? Kalau uols nak tahu, setiap bahagian Premium Beautiful ada banyak saiz tau uols, i mean, Long Bra ada dekat 50 saiz, Waist Nipper and Long Girdle each ada… Continue Reading

Pengalaman Pertama Kali Ukur Client Premium Beautiful

Assalamualaikum uolsss! Ya Allah kejap je dah seminggu pertama April dah berlalu kan.. masa memang takkan tunggu kita.. so it is good to know that apa yang kita lakukan sekarang, kita suka lakukan. Because to be happy is really a… Continue Reading

Perut Kempis Bentuk Badan Tetap Menawan Walaupun Tidaklah Secantik Che Ta

Assalamualaikum uolsss Dah masuk bulan April 2017… masih ingat kah kita pada azam tahun baru Januari lepas? Ada yang berazam nak kurus, nak slim, nak sihat, nak cantik, eh nak macam-macam lah. Olin ingat lagi, ada satu kali tu, company… Continue Reading

SM SSM Award Day 11 March 2017

Assalamualaikum uolss Dah makan? Haha soalan makanan je kan. Almaklumlah Olin memang suka makan. Nasib baik lah badan tak naik berat sangat. Kena konsisten je pakai Premium Beautiful tu. Orang mungkin fikir gigihnya lah nak pakai korset hari-hari tapi Premium… Continue Reading

My Somewhat Journey To My First Ever Premium Beautiful Corset : The Best Corset That I Ever Had

Assalamualaikummm uolss! Tajuk atas tu memang London speaking sangatttt hahaha.. Sebenarnya today Olin just nak share my sharing points in online learning website UKM nih (kami panggil ‘ifolio’). At UKM-GSB (UKM Graduate School of Business), semua discussion, task, assignment, group… Continue Reading

Premium Beautiful : Batu TOURMALINE dalam Premium Beautiful

Assalamualaikummm Macam mana azam nak kurus tahun 2017 ni? So far now dah end of February kan, boleh cuba check berapa berat you all. Untuk yang pakai Premium Beautiful especially my clients yang nak usaha untuk kurus tu, Olin akan check… Continue Reading

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...