Success Story: SURIRUMAH Kini Pegang Income 4 Angka, Mula Berniaga Dengan Hanya RM50!

Assalamualaikum..

Olin nak share today on one of our SUCCESS STORY about my biz partner in PB Angels team

surirumah-bekerjaya-income-4-angka-mula-bisnes-dengan-hanya-RM50

Tak semua orang ada modal besar utk mulakan biz.. Tapi tetap boleh kembangkan modal kecil jadi sales besar! Alhamdulillah berkat tunjuk ajar mentor dan sentiasa ikut saje apa mentor guide telah membuahkan hasil! 

Sha ialah seorang SURIRUMAH sejak berkahwin, and a mommy of two boys. Ligat orangnya. Tapi rutin harian yang hampir sama setiaphari, uruskan anak, kemas rumah dan sebagainya, buat Sha rasa kena lakukan sesuatu, nak bantu suami jugak sebenarnya. Sha nampak peluang biz ni bila satu hari beliau post update di Facebook tentang Garlic Tablet yang Olin hadiahkan untuk set pantang dia, dan ramai pulak yang bertanya tentang Garlic Tablet and kat mana nak dapatkan. 

Di situ lah permulaan Sha sebagai SURIRUMAH BEKERJAYA. 

Alhamdulillah, biz with PB Angels ni memang boleh tailored ikut masa kita. Regardless kita bekerja atau pun surirumah, sebab semuanya di hujung jari!

TAHNIAH #PBAngels Shareefah Naweerah for your achievement!! Eh total sales RM20,000 bukan senang tau nak buat, tapi kalau buat bersama kumpulan, kan lebih mudahhhh

Beliau mula just dengan modal RM50 – lepas tu dengan semangat dan betul-betul follow gerak kerja yang mentor dah plan KHAS untuk gaya hidup beliau sebagai housewife

Bulan ke-2 berbisnes. Akhirnya Sha pun dah capai RM20,000 sales!!!! Dah ada 3 agen berdaftar bawah beliau jugakkkk… dah LEADER tauu!!

Seronok bila Sha kata…dapat lah bagi duit belanja kat mak ayah tanpa perlu mintak dari husband. Yelah..husband kita pun banyak nak kena tanggung.. segan jugak kalau sebatang lipstik pun nak mintak duit kat husband kann

Sha pun banyak berniaga dari rumah je.. Dan keluar pun bila perluuuu. Sebab our biz plan mmg TAILORED untuk Sha! Sambil jaga anak, boleh kata hari-hari lah Sha update Olin, seronok dapat buat sales, setiap hari ada aktiviti bisnes, setiap hari ada income masuk!

Santai-santai berniaga.. InshaaAllah bulan ni Sha pegang income 4 angka pulak sebagai SURIRUMAH PBAngels!!

Dalam kawan-kawan semua duk tengok-tengok.. ragu-ragu.. Sha dah ambil peluang and tak payah tunggu orang lain punn… Rezeki Allah dah tentukannn!! InshaaAllah, Olin doakan Sha berjaya capai impian beliau dan menjadi Leader yang success, untung betul biz partners Sha sebab ada mentor yang komited!

Kalau Sha boleh, uols pun boleh. Contact Olin untuk jana pendapatan dengan modal RM50 jerrr

xoxo,signature olinsafura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *