​Step By Step Pembelian Premium Beautiful

Assalamualaikummm salam hamba hulur tanda ingatann… Hehehe

Teringat dulu Olin pernah terbaca satu artikel, orang menjual mesti nak kena terus tulis harga produk. Tak dinafikan ia memang betul, cuma kalau untuk Premium Beautiful ni, Olin hanya boleh beritahu harga berdasarkan range sahaja, sebab Premium Beautiful ni ada sampai 8 saiz and setiap padanan 3 helai dalam satu set tak semestinya sama harganya

So nak senangkan kerja, apa yang Olin boleh beritahu terus terang di sini ialah, harga Premium Beautiful is ranging from RM2,400 ke RM3,300 depending on size and design ye. And if let’s say you all nak bayar cash/credit card, ada diskaun lagi! Diskaun dia bukan main-main tau, can be up to RM500 tak masuk cash rebates lah bonus lah apa lah – UNTUNG lahh!

Olin nak sharekan proses nak dapat consultation tentang Premium Beautiful. Ada 3 steps mudah yang you all hanya perlu go through okayy

Step 1: Free Consult & Measurement

Yang ni..walaupun you all tak sure lagi nak beli ke tidak…boleh je buat appointment dengan Olin

InshaaAllah kalau dekat Bangi-KL atau area berdekatan tu Olin memang akan ukur you all in person?

Olin akan bawak sekali contoh Premium Beautiful Classic dan Elegance untuk you all cuba & rasa….barulah mudah nak decideee!

Lepas dah ukur – Olin akan bagi quotation harga based on size you all

Then you all boleh lah tengok balik bajet dan decide nak amik secara cash ke..credit card ke..instalment keee…UP TO YOU!

Step 2: Payment!

Kalau ansuran..boleh bank in dulu deposit (Olin akan terangkan cara pembayaran ansuran masa step 1 tu)

Kalau cash..boleh bank in terus full payment

Then Olin akan set masa untuk fitting set Premium Beautiful you all! Usually dalam masa 1-2 hari dah boleh dapat dah set you all FRESH FROM STOCKIST!

Step 3: Fitting by PB Expert!

Ahkak lah PB Expert tu you all! Boleh pilih tempat kat mana yang sesuai

Usually Olin prefer kat rumah client atau kat stokis (sebab senang kalau nak tukar saiz)

Pilihan lain ialah kat surau office you all atau fitting room kat shopping complex. Boleh jugak option ni..ikut keselesaan you all ?

Penting untuk fitting supaya

1/ Olin PASTIKAN you all dapat saiz yang SELESA

2/ Olin ajarkan cara alihkan lemak ke rumah mereka masing-masing

3/ Supaya you all tahu TIPS & TRICKS untuk pakai PB dengan MUDAH!

Nah..senang kan? Hehhe..of course step 1 tu..ada shortcut kalau you all di luar Bangi-KL, Olin akan ukur and fitting kan you all online jerr, JIMAT masa you all hihihi

Jangan risauu..boleh je tanya and Whatsapp Olin dulu ye +60133907218

Jangan lupa tau

Whatsapp Olin sekarang +60133907218 untuk book your free consultation yaaa

xoxo,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *