6 PERKARA YANG ANDA MUNGKIN TAK TAHU TENTANG PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Assalamualaikummm. Saje kan weekend macam ni laa baru ada masa nak menulis. And today sis nak bagi info sikit kat uols about Premium Beautiful Corset ni.

1) Nama asal Premium Beautiful adalah “Beautiful” sahaja masa mula-mula keluar product ni tahun 1992. No wonder sis selalu jumpa client yg nak beli next set Premium Beautiful atau nak trade in tu diorang sebut “Beautiful” jurr😁 (yes sis accept TRADE IN☺️)

2) The only corset embedded with Far Infra Red (FIR). Ramai masih tak tahu kelebihan FIR untuk badan kita dan seluruh dunia sekarang sedang guna FIR for health benefits. Try lah google sikit. Confirm teruja. Nak senang lagi cari info, whatsapp je sis +60133907218 (olin🤗)

3) Premium Beautiful ada white version dulu. Tapi sekarang dah diganti dgn grey-silver version (Premium Beautiful Elegance) which is more sexy and aummm🙈 But the black version (Premium Beautiful Classic) is still very high demanddd

4) The only corset yang bertahan paling lama dalam pasaran. 1992- 2018.** 26 years** Fuhh! Why? Sebab korset ni berkesan dan menjadi pilihan alternatif untuk sihat zaman sekarang. Sebab tu Premium Beautiful ni dapat pengiktirafan SUPERBRANDS. Alahai, macam roti lah. Gardenia je yang ada superbrands award ni kannn😍 same like Korset lah, ada jugak range of korset tapi Premium Beautiful la yang menang award. Kalau dah diiktiraf Superbrands tu maknanya apa? Superbrands tu means produk tersebut yang paling tinggi kualitinya dan paling banyak terjual! (Highest in quality and quantity sold!)😍

5) Lifetime Warranty – dulu ramai tak tahu part ni. But nowadays client lebih suka sarung Premium Beautiful dengan yang pakar, so wanita sekarang bijak memilih untuk membeli baju dalam Premium Beautiful. Sangat jimat. Kalau rosak boleh baiki percuma sampai bila-bila. Bukan asyik beli beli dan beli. Bila total up balik dah sampai puluh ribu habis sebab takde warranty.

6) YANG PALING RAMAI TAK TAHU ADALAH MATERIAL Premium Beautiful. Premium Beautiful corset ni guna material apa?

Material Premium Beautiful ni ada teknologi Akwatek & Akwadyne. Material yang very special and sangat best kerana ianya akan sejukkan badan kita kalau panas dan panaskan badan kita kalau sejuk. Magik kannn? Tahu jela cuaca kat Malaysia ni, memang sangat laaa sesuai. Sebab tu orang kerja tengah panas pun pakai. Good choice!

Happy Weekend everyone!! Nak keluar makan tu jangan lupa sarung Premium Beautiful tauu!!😘

Love,

Olin #thepbdiva

#premiumbeautiful

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *