Aktiviti bisnes satu hari🤣

Assalamualaikum uols..

Saje nak update sikit apa yang sis buat satu hari semalam. Macam biasa pergi kerja balik kerja tu rutin la kan. Yang geramnya satu hari tak dapat masuk Facebook pun sebab apps phone tu asyik lah duk back up tak sudah-sudah. Sudahnya kering jela Facebook sis tanpa post update apa-apa pun siang semalam. Aiyo.

Tapi takpe, memang diajar dalam bisnes kami ni mesti tak boleh bergantung pada satu kedai saje. Kami ajar usahawan supaya ada banyak kedai online. Banyak cabang marketing yang kami buat. Dan semuanya #ZeroCostMarketing saje. Tak perlu lah keluar duit buat marketing berbayar kalau yang FREE pun belum habis cuba lagi. Itu pandangan sis lah hehe.

Alhamdulillah dan itu lah yang sis ajar pada team jugak bila diorang buat #ProjekSideIncomeTLC.

Bak kat orang pandai social media, sebagai usahawan online kita kena bijak. Jangan ada kat satu platform saje berniaga ni dikhuatiri salah satunya hilang maka tiadalah ganti kedai online kita. Tak mahu lah begitu kan. Jadi sis provide trainings to new entrepreneurs including existing ones supaya mereka tak berada di takuk yang sama setiap bulan.

InshaaAllah, satu hati semakin di depan.

P/S: Bisnes berjemaah ni cara sis kongsi rezeki.

Sekotak #minkaffe ni harga RM32. Promo beli 6 kotak RM180 je Free Postage. Kopi ni bagus untuk orang yang ada darah tinggi/rendah, diebetis, kencing manis, ibu mengandung/menyusu untuk tambah tenaga dan meriahkan susu badan.

http://wasap.my/60133907218/minkaffe6kotak

Short bra untuk customer cash buyer yang tengah mengandung. Nak elak missB jatuh tertarik graviti ke bumi akibat beratnya kilang susu yang sedang terbina. Bahasa terpaksa puitis sikit, karang cakap direct kena banned dengan FB 😝

Nak #ShortBraPremiumBeautiful murah lai contact sis

http://wasap.my/60133907218/shortbraPBmurah

Postage ke Penang, Terengganu, Johor. Ada jugak customer order Krim Pegaga untuk tegangkan balik MissB😘

Sekarton #EzicleanLaundry. Terpaksa order karton untuk memenuhi kehendak pelanggan-pelanggan COD Bangi. Belum kira yang sis pos lagi. Selalu kalau pos Eziclean ni sis mintak HQ je tolong poskan.

Boleh order kat sini jugak

bit.ly/ezicleanlaundry

❤️❤️❤️

So okay lah sis nak balik kampung sat tengok mak ayah. Hehe. Happy weekend uols!! Sesibuk-sibuk kita kerja ke bisnes ke jangan lupa mak ayah di kampung ok😘

Nak order produk SHOM jangan malu jangan segan, klik je button Whatsapp Me tu ok🤗

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.