Bagaimana Premium Beautiful Berfungsi?

Haa alhamdulillah sedap ikan puyu masak lemak cili api tadi, mak sis masak. Hehe. dah kenyang baru laa boleh menulis💃

Ni laa sis nak jawab ada soalan client ni. Bab macam mana lah Premium Beautiful corset kita ni boleh alih lemak kita.

Sebelum itu cuba kita check sikit lemak kat badan, contoh, kat perut. Lemak tu lembik atau pejal? Lepas tu ingat semula, dah berapa lama lemak tu ada?😅

First bila sarung Premium Beautiful ni, perkara pertama dia kerjakan kita ialah, ALIH LEMAK sedia ada (ala lemak yang dah tersilap rumah tu kann) supaya kembali ke tempat yang sepatutnya. Dalam masa 1-2 minggu kena tahan sikit lah kalau rasa senak ke lepas makan sebab nak makan banyak memang tak boleh lah macam melantak mentekadarah. Yela sebelum ni perut tu besar ruang dia, ini perut dah jadi kecil sedikit, atau dengan kata lain, lemak tu dah beralih ke tempat lain.

Selepas lemak dah okay kat tempat yang betul, Premium Beautiful akan LOCK (KUNCI) LEMAK tersebut supaya duduk kat tempat tu saje, curve yang itu sahaja! Dan masa ni Premium Beautiful akan semakin mudah disarung, semakin SELESA dipakai!

Dalam masa 3-6 bulan, Premium Beautiful akan lock lemak tu and masa ni Far Infrared Rays (FIR) bekerja bantu menambahkan metabolisme badan supaya lemak-lemak tersebut boleh terbakar dalam senyap walaupun kita hanya buat aktiviti harian (berjalan kaki, buat kerja rumah, dan sebagainya).

Untuk kesan yang lebih cepat, amalkan healthy lifestyle, jaga makan and bersenam lah at least joging🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ kalau buat yang ni, memang dah ada testimoni kakak umur 40an sarung Premium Beautiful berjaya turun berat badan dari 100kg ke 50kg dalam masa 4 bulan!

Jangan tak tahu, sejam berjoging sambil sarung Premium Beautiful, 900 kalori boleh terbakar tau! Nak tahu lebih detail macam mana nak pakai Premium Beautiful ketika workouts? Klik pada gambar di bawah❤️

P/S: keyword dia, KONSISTEN sarung. Kalau nak joging pun, tetap SARUNG Premium Beautiful tu. jangan laa bagi almari pulak yg pakai Pb tu deknon😂

#thepbdiva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.