Bizumer Sahajidah Hai-O Marketing Platform E-Commerce Terbaru

Assalamualaikum!

.

Nak share sikit yang baru-baru ni company Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) dah lancarkan website e-commerce terbaru bernama Bizumer untuk memudahkan lagi urusan customer untuk beli produk SHOM. I suka sangatt sebab cantik tau website e-commerce ni. Saje nak bagi review sikit lah, tak berat sebelah tauu tapi uols sendiri boleh try klik link ni untuk try macam mana view dari sudut customer experience.

.

Nak La Tengok Bizumer Ni Apa

.

Website ni sangatlah friendly user and mudah nak beli barang. Alaa macam beli barang kat Lazada, Zalora, Poplook tuu. Kan masuk Add To Cart lepas tu dah boleh order laju-laju sampai depan pintu rumah uols. Everything on your fingertips je! 

.

The best part boleh COLLECT POINTS! Cukup je 5,000 points uols entitled untuk dapat 10%-20% diskaun atas setiap pembelian uols. Contoh kalau uols suka sangat Min Cha Teh Tarik Garam Buluh yang Fazura minum setiap hari tu, uols boleh order dari link Bizumer je. Senang kan? Tak perlu nak call/whatsapp orang pun nak beli. Just login as Guest and tadaaaa uols dah boleh beli barang online je!

.

Kecuali kalau uols berada di kawasan Bandar Baru Bangi atau sekitarnya, nak COD (Cash on Delivery) tu lain laa hehe, kena laa whatsapp i. Nak whatsapp i senang je, klik sini Nak COD and sebut barang apa uols nak beli tu. Nak lagi best kenalkanlah nama uols and dari mana. Senang i nak panggil apa. Taknak lah tersalah panggil nanti kan mana tahu berpangkat ke, kerabat ke. Serba salah i hihi. 

.

Thank you tauu sudi baca my blog. Buat susah-susah je tolong i klik link-link tu tadi. hihihi. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.