BOLEH KE BELI PREMIUM BEAUTIFUL ASING-ASING ATAU LOOSE ITEM?

KURUS TAK PAYAH PAKAI KORSET? TESTIMONIAL KURUS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL
April 27, 2019
Selamat Hari Ibu!
May 19, 2019

BOLEH KE BELI PREMIUM BEAUTIFUL ASING-ASING ATAU LOOSE ITEM?

Ada yang tanya sis, Premium Beautiful ni boleh beli asing-asing tak? Boleh ke beli loose item by piece? Contoh nak beli Long Bra saje, atau Waist Nipper saje, atau pun nak beli Long Girdle saje.

Jawapannya, BOLEH.

Cuma, untuk kesan pembentukan badan dan instant shaping mungkin tak dapat sepenuhnya, sebab tak pakai satu set lengkap.

Unless, kalau budget kurang mengizinkan, ataupun kita nak tackle satu-satu masalah dulu, then memang selalunya sis akan advise, boleh beli satu-satu dahulu.

Contoh, ada masalah sakit pinggang, sis advise pakai Waist Nipper Premium Beautiful dulu.

Ada masalah period tak teratur, perut agak buncit, then, sis suggest pakai Long Girdle Premium Beautiful dulu.

Cumanya, nak bentuk badan lawa, memang tak dapat lah kalau tak pakai 1 set Premium Beautiful. Hehee

InshaaAllah jika beli Premium Beautiful dengan yang pakar, takkan ada rasa menyesal di kemudian hari. Macam semua yang dalam gambar-gambar ni lah. Hari-hari nak pakai Premium Beautiful tau. Sebab, korset ni dah macam second skin, saiz yang betul memainkan peranan penting dalam pemakaian PB corset ni. Kalau saiz salah, beli pula dengan agent yang sekadar nak habiskan stok dan tak provide after sale service, rugi lah. By right uols ada hak untuk dapatkan servis sepanjang hayat Premium Beautiful uols tu. Free of charge je kalau dengan sis😘

Jadi buat lah pilihan yang bijak ye sahabat-sahabat sekalian❤️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Olin Safura
Olin Safura
A dreamer, hustler, mompreneur | Premium Beautiful lover since 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Whatsapp Me😄