Boleh Ke Pakai Premium Beautiful Korset Sewaktu Workouts (Bersenam Jogging Gym atau Zumba)?

KORSET KAN KERAS, KALAU PAKAI KORSET KERAS NANTI JADI MACAM ROBOT. DAH TU MACAM MANA NAK SENAM?

.

Jap jap.. sebelum uols terjah akak dengan pelbagai soalan lain, akak nak minta uols tengok dulu gambar kat bawah ni. Rasanya semua orang kenal artis ye tak heheh..

.

.

Apa pendapat uols dengan WAIST TRAINING Kim Kardashian ni? Sendat? Ketat? Keras? Eh, tak mungkin lah kan! Sebab dia pakai pergi workouts kottt!

.

Sebenarnya kan, untuk pengetahuan uols, waist training ni dah berzaman dah lama dah orang buat. Kat Hollywood pun ramai artis terkenal dah buat. Contoh macam Kin Kardashian ni lah heheh. So, whether corset can be worn during workouts in the gym, or even jogging, ini memang Soalan Lazim ni tau! Hahaha.. actually kena faham dulu korset Premium Beautiful TAK SAMA macam korset biasa yang uols sangka macam robot bila pakai tu!

.

Kenapa akak kata tak sama?

.

Salah satu kelebihan yang ada pada Korset Premium Beautiful ni ialah TETULANG RAWAN yang boleh dilenturkan 360 darjah!! Sangat selesa tauu! Solat selesa, bersenam berlari berkemas rumah, pergi site construction, pergi offshore – semua dah ada orang buat! Tu pasal akak kata best sangatt dan tak sama macam korset biasa di luar sana yang keras dan kejung bila pakai!

.

.

Ramai orang mungkin fikir sama seperti apa yang akak fikir suatu ketika dahulu, “Dah biasa workout dan pergi gym, buat apa nak pakai korset lagi, menyusahkan diri pulak. Kan sama je boleh kurus juga”. Sebenarnya apa yang orang lain tak tahu bahawa bila tak pakai korset, ya memang boleh turun berat badan, tapi ia perlukan tahap konsistensi yang tinggi, diet makanan yang betul, latihan dari coach dan teknik yang tepat, baru ada efek pada berat badan. Depends juga pada jenis lemak kat badan kita. Masalahnya orang kita ni makan dah lah susah nak kawal, lepas tu diet main ikut-ikut kawan, senaman tak konsisten, jogging ya tapi jenis bila ada tournament atau larian amal baru nak jogging, eh susah juga begitu. Akak cukup suka lihat ibu-ibu yang rajin bersenam dengan cara yang betul, di samping dapat jaga berat badan ideal, dapat kesihatan dan kecergasan sekali, anak suami pun happy. Tapi yang sedihnya, ada juga segelintir yang hanya buat hangat-hangat tahi ayam, sekejap bersenam sekejap ponteng, lepas tu berat badan naik lebih banyak dari sebelumnya mula lah merungut, pening juga suami dengar bebelan “bila laa nak kurus” depan cermin tu (alaa macam la tak biasa buat haha) bukan uols je tau, akak pun sama dulu macam ni juga hahaha..:-D so kita sama je heheh..jangan terasa hati pulak akak cakap ni ya, kalau terasa maknanya kena buat sesuatu lah!

.

Tahu tak uols bila uols pakai korset sewaktu bersenam atau workouts tu, kalori lebih banyak terbakar? Jom tengok gambar ini!

.

.

By jogging, you’ll only burn off 350 calories per half an hour. Tapi bila pakai Premium Beautiful, you’ll burn off 900 calories per hour! Lagi pantas kan kalori terbakar!

.

So apa tunggu lagi? Cepat-cepat whatsapp me to order your full set now!

.

.

Tak tahu apa itu Premium Beautiful? Nak tahu latest promotion on Premium Beautiful corset? Jom baca sini,

.

HARGA & INFO TERKINI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET NO. 1 MALAYSIA

.

okay uols, till next entry!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.