Cara Ukur Premium Beautiful

Assalamualaikum uols!!

Do you know that Premium Beautiful ni saiznya ala-ala customade? Kalau uols nak tahu, setiap bahagian Premium Beautiful ada banyak saiz tau uols, i mean, Long Bra ada dekat 50 saiz, Waist Nipper and Long Girdle each ada 8 saiz!! Banyak kann?? So far kalau uols berada di kawasan Klang Valley ni, boleh contact Olin terus untuk Olin ukurkan. Tak kesah uols suka Olin ukur kat office ke kat rumah ke kat shopping complex ke, up to you! at your convenience. heheh.. 

Ini ceritanya jika uols berada di luar Klang Valley. Olin pernah terima enquiries tentang Premium Beautiful ni dari Penang, Johor, Kuantan, Melaka, eh banyak lah nak sebut. Dubai pun ada! And baru-baru ni Olin terima enquiry dari Saudi. Dah macam mana kan jauh-jauh ni Olin nak ukur.. hehe.. JANGAN RISAU!

Actually untuk uols yang berada luar kawasan Klang Valley ni, senang je. Biasa Olin akan minta ukuran 4 bahagian badan iaitu:

  1. Puncak dada (bust)
  2. Bawah dada (underbust)
  3. Pinggang (waist)
  4. Puncak punggung (hips)

Semua ukuran ni mesti dalam SENTIMETER (cm) ye uols. Sebab saiz Premium Beautiful ni guna sentimeter. 

So lepas dah dapat ukuran tadi, apa yang uols perlu buat hanya whatsapp Olin ukuran tu beserta gambar terkini dari depan dan sisi, and Olin akan quote harga Premium Beautiful ni based on ukuran saiz badan uols. Nama pun korset ala-ala custom made kan. 8 saiz kot! Penting untuk Olin dapatkan ukuran yang betul so that uols dapat saiz Premium Beautiful yang tepat.

Kalau uols nak beli Premium Beautiful corset ni, wajib lah kiranya uols beli dengan Premium Beautiful Expert, untuk elak masalah seperti berikut:

  1. Saiz yang salah – seriously you don’t want this to be happened right? Dah beli mahal-mahal tiba-tiba saiz salah! OMG membazirrr!!
  2. Tak fitting masa beli – ni satu kerugian jika uols beli dengan ejen yang tak fittingkan uols. Uols tahu tak kalau beli dengan Premium Beautiful Expert memang kami dilatih secara professional untuk ukur dan fitting our clients. Untung lah sebab masa fitting tu uols ada option untuk check whether saiz Premium Beautiful tu muat ke longgar ke sempit ke. Masa fitting lah uols ada chance nak tukar saiz Premium Beautiful ke saiz yang tepat dengan badan idaman uols.
  3. Bila set Premium Beautiful uols rosak ke tercabut cangkuk ke, dah tak tahu nak hantar repair kat mana – Masalah jugak ni tauuu. Tips nak beli Premium Beautiful ni, beli lah dengan reliable agent. Premium Beautiful Expert akan provide servis hantar repair ni (tak perlu ada resit pun boleh hantar ye don’t worry!). Top Leaders Circle ialah No. 1 Premium Beautiful Group.

Siapa Premium Beautiful Expert uols tu??? Ahkak lahh hahahah..

So far uols faham kan kenapa Olin kata mudah je nak jual beli Premium Beautiful ni walaupun uols jauh. Fitting online pun Olin provide ye. Fitting online ni biasanya selepas pembayaran telah dibuat dan Olin dah pos Premium Beautiful set pada uols. Kita akan video call untuk sesi fitting. Masa fitting tu Olin akan bagi tips and tricks macam mana nak pakai Premium Beautiful, penjagaan Premium Beautiful dan sebagainya.

Tapi kalau kita dekat and boleh jumpa, adalah lebih baik kalau kita berjumpa je betul tak. Senang Olin boleh ajar terus cara nak sorok lemak-lemak tu, kalau ada lemak berlebihan lah hehehe..

Contact je Olin, nak tanya apa pun tentang Premium Beautiful ni tanya lah. InshaaAllah Olin cuba bantu uols sehabis baik.

xoxo,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *