Diamond Night April 2017 : Part 2 : Showcase Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential, Essential+ dan Stellina : Shawl RAYA 2017

Assalamualaikummm!

Dah janji kan nak update entry pasal Rizman Ruzaini’s showcase masa Diamond Night last month. Seriously uols lawa-lawa sangat shawl diaaa.. nak tengok takk?? Tapi tengok SHAWL je tauu. Baju Rizman Ruzaini tu memang menggugat jugak hahaha.. lagi-lagi nak raya ni kan, menggamit-gamit je hati dan sanubari tu nak duk scroll Instagram ke website ke duk tengok fashion raya yang terkini hihihi… Ni Olin share lah gambar-gambar from lensa kamera our official photographer, En Aris. Janji uols tengok shawl dia je tauu hahaha..

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential Mint Green

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential Grey

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential Red

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential Nude

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential+ Navy Blue

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential+ Black

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential+ Red

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Essential+ Turquoise

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Stellina Royal Orange

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Stellina Red

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Stellina Emerald Green

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab Stellina Electric Blue

Tahniah Rizman Ruzaini dan Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) di atas kerjasama nih..memang terbaik lahh.. untungnya usahawan-usahawan SHOM sebab syarikat sentiasa upgrade BRANDING so mudah la usahawan hanya perlu MARKETkan saje. Alhamdulillah..

Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab in collaboration with SHOM has 3 designs which are Essential, Essential+ dan Stellina. Setiap design didatangkan dengan 6 warna khas yang memang meletopss!

Ni contoh yang artis Malaysia terkenal Elfira Loy gayakan. Cantikkan?? So far setiap design didatangkan dengan pelbagai warna yang pasti uols suka punyaa (sebab Olin pun terliur tengokkk hahahah)

Jap Olin listkan gambar-gambar official dari Rizman Ruzaini yeh, senang kalau uols nak Olin belikan pun boleh. I am an official PERSONAL SHOPPER untuk Infinence by Rizman Ruzaini Designer Hijab.

 

Dah kalau nak beli tu mesti nak tahu HARGA ye tak?? Okay Olin listkan jugak harganya okayyy

Design Essential : RM179.00 (Member Price RM149.00)

Design Essential+ : RM179.00 (Member Price RM149.00)

Design Stellina : RM359.00 (Member Price RM299.00)

So far kalau nak jadi member, just bayar membership fee RM50 je. Berbaloi lah kalau nak beli kan alang-alang jadi member terus sebab banyak benefits lain yang uols boleh dapat as a member of SHOM kann.. bayangkan raya ni pakai hijab by Rizman Ruzaini!!! meletops akakkk hihihi.. the best part Infinence by Rizman Ruzaini ni datang sekali bersama BROOCH tauuu!

Boleh buat koleksi nih! (gambar from google) Lawa kannn brooch Rizman Ruzaini nih!! Setiap pembelian designer hijab, brooch ni kita dapat FREE!! yeayy! Apa tunggu lagi? Boleh order sekarang sebab stok designer hijab and brooch ni memang LAKU KERAS! Sampaikan stokis terpaksa restock berulang kali!

Contact me, xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *