Tak Banyak Like and Comment Kat Facebook / Instagram Sebab…..

Assalamualaikumm

Saje nak cakap something nihh.. bukan laa meluah perasaan tapi nak clearkan persoalan kawan-kawan yang bertanya. “Kenapa kau post tu takde pun orang like beribu-ribu. hahahah..” heheh.. Olin take it as a challenge and Olin faham, kenapa mereka tanya. Husnudzon jelah..Mereka concern takut-takut Olin berada di platform yang salah kot. Sayang jugak yeh uols kat iols nihh heheh.. Kalau Olin post pasal #PB kat Facebook and Instagram tu biasa memang lah takde banyak like and komen Olin dapat.. InshaaAllah Olin tak pernah ambil hati pun. Tapi kalau uols like bebanyak memang lah Olin lagi sukaaa hahah.. yang bestnya bukan apa, client kami nih jenis terus mesej privately or terus whatsapp!

Takde apa aih, Olin kan suka share pasal baju dalam Premium Beautiful tuh, so jarang lah ada orang terbuka sangat nak like and komen kat post-post berkaitan dengan PB ni untuk bagi tahu badan dia dah berisi dan perlukan touch up by PB ye dakk..

Why do people keep coming to TLC?

1/ Our team TLC (Top Leaders Circle) is well known as No.1 Premium Beautiful Group in Malaysia and paling expert bab PB Elegance, the best and superbrands product for corset (highest in quality, highest in quantity sold!)

2/ TLC offer the best FOC (free of charge) mentoring service to our new entrepreneurs! ini salah satu winning ticket masa Olin tengah pilih-pilih bisnes apa yang Olin patut ceburi masa baru nak mula dulu and I am #Pewaris5Angka InshaaAllah! 

3/ SILIBUS bisnes yang dah tersedia untuk usahawan baru lengkap dengan MARKETING TOOLS dan STRATEGI BESARKAN PERNIAGAAN anda. eh, jarang tau ada orang nak mentorkan kita sampai ke strategi kembangkan pasaran nih! Ada pun kena bayar kot!!! 

Actually, you……yes YOU!

YOU can be like us too!

JOIN US NOW!

www.wasap.my/60133907218/SelamatttPB

TLC PB Expert 

#PBExpert #Selamattt #PremiumBeautiful #TopLeadersCircle

DAH TENGOK VIDEO NIH?

https://youtu.be/SYvyZ2lgsqY

SERIOUSLY YOU SHOULD WATCH KALAU DAH TAK PERCAYA SANGAT WHY TLC!

xoxo,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *