KISAH BENAR PREMIUM BEAUTIFUL: Testimonial Ibu Anak Dua

Hari ni sis nak share post Puan Salleha Roslan dan Puan Elmy Diana. Antara testimoni #PremiumBeautiful yg kebabom

“Masa main tarik tali nak pakai Premium Beautiful dulu pun, sal selalu terfikir, betul ke beli sekali boleh pakai hari-hari. Sal siap tertanya-tanya, Macam mana nak basuh. Tak kan tak bergulung kot tali bra dia. Tak kan tak reput kot kain celah miss V tu, ye la sebab orang perempuan dan keputihan, berpisah tiada.

Rupanya memang betul buat dosa kering je, orang yang dok canang Premium Beautiful ni tak baguih 😂

Senang rupanya nak jaga korset yang dah lebih 22 tahun kat market Malaysia ni. Mudah cuci dan cepat sangat kering. Patut la boleh pakai hari-hari sampai lebih 5-10 tahun pun.

Tali bra dia paling win. Sebab sebelum ni, pakai kejap je confirm tali bra lembik dan mula la berpintal. Premium Beautiful tak pulak. Kenyal betul tali bra dia. Siap boleh pakai dari zaman anak dara, kawin, mengandung sampai mengandung lagi sekali pun, macam tu la rupa bentuk dia. Budak baik sungguh la korset ni.

Lepas tu kan, perasan tak, kalau panty biasa, kita nak try fitting pun tak dapat. Tapi Premium Beautiful ni pelik sikit. Panty celah tu koyak pun siap boleh hantar repair balik. Free pulak tu. Koyak la berapa kali pun, tetap boleh repair free. Sebab tu majoriti yang pakai Premium Beautiful ni, mereka takkan ada masalah keputihan. Miss V kering, tak melecet kesan dari lembab gatal sampai asik nak menggaru. Memang berbaloi dengan harga dan service yang diberi after sales.

Sebenarnya nak share real testimoni ni je. Adik ipar sal baik hati share pengalaman beliau pakai Premium Beautiful ni. Dari sebelum kawin, sampai anak 2, maintain cantik badan.”

Nak tengok gambar mereka berdua tak?

Comeynya dua-dua punnn😍 persis anak dara!

Sekarang tengah murah sangat harga Premium Beautiful satu set, serius harga Premium Beautiful Elegance under promo menangis ni dah macam harga Premium Beautiful classic waktu takde promo tauu😱😱

Boleh bayar guna cash, credit card, credit card instalment, ansuran tunai, nak beli asing-asing pun boleh. Nak tanya-tanya je dulu pun boleh, klik je sini laju-laju okk

Premium Beautiful Half Price

Nak tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful?

Klik sini Harga Premium Beautiful Terbaru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.