KURUS TAK PAYAH PAKAI KORSET? TESTIMONIAL KURUS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Bagaimana Premium Beautiful Berfungsi?
March 17, 2019
BOLEH KE BELI PREMIUM BEAUTIFUL ASING-ASING ATAU LOOSE ITEM?
April 28, 2019

KURUS TAK PAYAH PAKAI KORSET? TESTIMONIAL KURUS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Hai uolss assalamualaikumm!

Rindunya nak menulis kat sini tapi baru sekarang berkesempatan. Ada yang rindu tak? Hihi. Perasan la kau Olin oi😆

Ok mesti uols dah baca title kan.

Yeke kurus tak payah pakai korset?

Pilihan sebenarnya di tangan kita je.

Sis pilih pakai korset sebab sis jenis tak reti jaga makan. Kalau jaga makan pon selalu mengelat. Hari-hari CHEAT DAY apa keheinya yop😂

Tapi kan, baru-baru ni sis jumpa mak dara berdua ni. Dah 3-4 tahun pakai korset body makin cantik macam anak dara🥰

Yang kiri tu namanya Radhiah Rajimin, asalnya ada masalah rahim prolapse dan hormon tak stabil (yg sampai melibatkan kes meroyan semasa berpantang), bentuk badan yg tak proportionate hasil dari tak berpantang dan tak berbengkung dengan betul selepas bersalin.

Sebelahnya pula yang macam arab-arab sikit ni, Sha Naweerah namanya. Sha dulu ada sedikit hunch (bongkok) belakang badan serta postur badan yg tidak sekata. Perut pulak buncit.

Ya, mereka berdua KURUS. tapi bentuk badan TIADA SHAPE S. Selalu kita dengar kan, Kurus Tapi Buncit😣

Susah nak cari baju kan kalau kurus tapi buncit ni. Patutnya boleh pakai baju saiz S, tapi terpaksa pakai saiz M. Kalau yang memang saiz L-XL macam sis, dulu zaman sis buncit sis kena pakai saiz XXL tau!🤦‍♀️

So inilah antara sahabat-sahabat yang sis dah sarungkan Premium Beautiful korset di badan mereka. Bermula dari fitting sampailah sekarang mereka pula yang sarungkan Premium Beautiful kat clients mereka. Sis yakin, kalau kita niat nak value add life orang lain dengan produk yang kita pakai dan share, confirm servis yang kita bagi ni ikhlas dari hati. Especially bila clients semuanya jenis baik hati dan tak pernah berkira dengan kami.

InshaaAllah, perkara yg baik datangnya dari Dia, yang tak baik tu datang dari kelemahan kami sendiri.

Ok lah, sis akhiri entry kali ni dengan gambar latest sis. Ewahh

Yang nak tahu about latest Promo Premium Beautiful Corset 2019, boleh klik je Whatsapp Me button ok❤️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Olin Safura
Olin Safura
A dreamer, hustler, mompreneur | Premium Beautiful lover since 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Whatsapp Me😄