Nak Berniaga Premium Beautiful, Tapi Husband Tak Bagi?

“I memang dah lama nak berniaga Premium Beautiful macam you ni Olin. Tapi husband I tak bagi lah”

Memang betul lah tu!

Husband memang tak bagi punya

Sebab dia tak boleh jive dengan produk baju dalam

Sedangkan baru bercita2 nak beli pun, dah kena kondem – Apa baju dalam je ni harga ribu riban? Kan baju dalam je!

Sebab husband uols tu actually tak faham, tak tahu, even nama Premium Beautiful pun dia tak pernah dengar. Tugas kita lah para isteri ni untuk fahamkan. Dan nak bagi dia faham tu pun ada caranya, bukan main terjah je cakap “Yang, I nak berniaga Premium Beautiful”. Olin boleh share tipsnya InshaaAllah lepas tu husband uols cakap boleh punya (habis lah lepas ni kena ban pulak blog olin ni. Hahaha) πŸ˜€

Kesimpulannya, it depend to us tau kakak2 adik2. Kalau betul2 nak berniaga, Olin rasa, ‘husband tak bagi’ tu takkan jadi alasan

Husband nak tengok juga uols betul2 nak berniaga ke atau hangat2 tahi ayam? Ni nak jual baju dalam yang memang second skin wanita ni tau, yang memang paling dekat dengan hati kita tauuu.. Belum uols cakap nak jual aksesori kereta, uols rasa husband akan bagi ke? I think dia lagi lah tak bagi kot, sebab wanita mostly tak boleh jive dengan kereta pulaks.. Hikhik

Tapi tapi tapi….

Olin dah jumpa ramaiiiiii encik suami yang bagi support 100% pada isteri untuk berniaga. Alhamdulillah Olin dikelilingi dengan orang2 yang positif!

After all, Allah dah janji. 9 per 10 daripada kekayaan tu kan datangnya dari perniagaan. Siapa kita nak menidakkan betul kan? πŸ˜€

Oh kalau uols nak tahu, Premium Beautiful corset ada SALE tau sekarang ni! πŸ˜€

Boleh klik kat sini ye..

PREMIUM BEAUTIFUL ON SALE!  

Tak kesah uols nak design yang mana, either

Premium Beautiful Classic

Premium Beautiful Classic

Atau

Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Elegance

Apa yang uols akan dapat selepas pembelian Premium Beautiful?

FREE after sales service dari PB Expert!

FREE lifetime warranty!

FREE repair!

 

Belanja sikit my own testimonial

testimoni premium beautiful olinsafura

And some of my clients testimonials!

Premium Beautiful Testimoni Makin Kurus

Premium Beautiful Testimoni Husband Tegur Dah Slim

Premium Beautiful Testimoni Instant Shaping

So tak mahu tunggu2 lah okay? Bab husband tak bagi tu, jom kita whatsapp, Olin bantu bagi uols tips2 kebabom sikit πŸ˜€

Lets whatsapp

xoxo,

signature olinsafura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *