Pakai Premium Beautiful Boleh Kurus Ke?

Assalamuaikum uols

Harap pagi Isnin ni membawa barokah untuk permulaan minggu kita. Yang mana duduk area Johor dan Kedah, Isnin is second day bekerja kan, so no Monday blues lah hendaknya. hehhe

Lama tak berblog rasa ketagih pulak nak menaip, so Olin cerita sikit lah apa Olin buat Jumaat lepas, sebab takde kelas masa tu

Pagi-pagi Jumaat tu Olin dah masuk office. Oh pada yang tak tahu, office Olin ialah kat stokis or HQ Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Jumaat lepas berkampung sekejap kat Premium Beautiful Outlet Shah Alam.. Almaklumlah, dah full time bisnes sambil part time study kan.. I love to say that I am now a full time Premium Beautiful Mompreneur and study part time.. Bila buat bisnes dengan SHOM ni, memang lah seronokkk. Lagi pulak last week biz partners update bonus mereka dah masuk dalam akaun! Amboiii sakan nahhh.. Pesan Olin satu je. JANGAN JOLI SELAGI BELUM SIAP. Siap apa tu kan, siap selesaikan hutang PTPTN, hutang kad kredit, hutang lain-lain lagi. Tak boleh joli lagi duit bonus tu semuaaaa. Ingat balik punca nak niaga dulu tuhhh heheh

So pagi Jumaat tu pergi stokis nak check set Premium Beautiful Classic client Olin yang Olin hantar repair bulan lepas dah siap ke belum. Alhamdulillah dah siap. Lepas tu tukar saiz set Long Bra Premium Beautiful Elegance client cash buyer. Alhamdulillah demand Premium Beautiful ni memang makin menjadi2. Almaklumlah dah nak hujung tahun ni, banyak kenduri kahwin lah, dinner lah, event2 lah. Semua pakat2 nak cantik hour-glass belaka! Lepas selesai urusan di stokis, terus pergi hantar set Premium Beautiful tadi ke client. Suka dia dapat pakai set dia balik tauu.. Orang yang dah pernah pakai, and pakai dengan saiz yang betul, confirm memang bercinta dengan Premium Beautiful ni. Kalau tak pakai macam tak kena je kann heheh

Nak share sekali ni testimoni direct mentor Olin sendiri. Dari anak dara sampai anak 2 orang!! Saiz sama jerrrr.. best besttt!

premium-beautiful-testimoni

Olin tak nafikan, kahwin ke tak kahwin ke, badan kita memang akan mengembang. Mungkin sebab cara pemakanan, senaman dan sebagainya. Tapi jangan laa sampai mengembang sesangat sampai takde langsung saiz Premium Beautiful boleh sarungggg! 

Olin dulu sebelum kenal Premium Beautiful ni, Olin sangka badan kita dibezakan dengan saiz, berat dan tinggi je. Rupanya, bila pakai Premium Beautiful, tak sama okayyy. Apa yang Olin anggap dulu, yang kita dipisahkan oleh saiz S, M, L, XL, dan sebagainya tu – TAK BETUL. Especially on lingerie thingy. And when I think deeper, Premium Beautiful size memang tak sama dengan saiz lingerie biasa di luar sana. Premium Beautiful ni ada 8 saiz! and boleh custom made lagi tauu, in case kalau badan kita dah mengembang sangat lah. Sebab tu Olin kata tadi, jangan sampai dah kembang sangat baru nak cari korset, jenuh pulak nak kena custom made kan. huhu..

The best part about Premium Beautiful ni ialah, Premium Beautiful remembers our curve. Sebab tu, Kak Isma boleh pakai saiz yang sama je dari anak dara sampai sekarang. 4 tahun babe, 4 tahun. Lama tau, Olin rasa kalau Olin lah, 4 tahun tu memang banyak jauh bezanya especially umur dari tak kahwin sampai anak dua. Sebab metabolisme badan kita dah berkurang, berkurang banyakkk. So chances nak kurus by having routine diciplined exercise memang lah harapan tinggal harapan je pada Olin, sebab Olin takde masa nak disiplin senam-senam ni. Hahah.. Tak tahu lah orang lain. Tapi pada yang ada masalah macam Olin ni, Olin just boleh cakap….

Paling senang sarung je Premium Beautiful sekarang!

Jimat masa, cepat, and cost you only once a lifetime. Worth every penny!

.

Nak tahu lebih about Premium Beautiful? Klik sini All about Premium Beautiful

.


Banyak lagi info about produk yang dapat membantu anda menjaga kesihatan dan kecantikan. Jom klik sini Katalog

.

xoxo,

signature olinsafura

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *