Perut Kempis Bentuk Badan Tetap Menawan Walaupun Tidaklah Secantik Che Ta

Assalamualaikum uolsss

Dah masuk bulan April 2017… masih ingat kah kita pada azam tahun baru Januari lepas? Ada yang berazam nak kurus, nak slim, nak sihat, nak cantik, eh nak macam-macam lah.

Olin ingat lagi, ada satu kali tu, company tempat Olin bekerja dulu buat annual dinner. Masa tu Olin belum kenal Premium Beautiful lagi. Tema dinner glamorous night. Siap panggil Anuar Zain tau punya glamour nya tu. Ala-ala macam gambar ni lah.. 

Teringin jugak lah nak pakai dress begini.. tapi bila tengok cermin, lemak bersepah-sepah. huwaaa.. especially tang perut tu. Memang terserlah gelebernya.. so kalau nak pakai dress cantik-cantik memang nan hado lah. Sudahnya Olin pakai jubah Arabian jelah.. senang. Padahal.. sedihh…

Geram je tengok any baju ready-to-wear (RTW) yang dok Zalora iklankan dulu. Asal pergi website sini, iklan Zalora, website sana, iklan Zalora. eh eh..  macam nak suruh beli je kan masa tu. Dah lah kita ni badan tak serupa Che Ta pun, tapi berangan tu ada lah of course! Sure mesti ada berangan, paling tak pun sikit laa keinginan nak ada shape badan bergetah macam selebriti terkenal ye takkk.

Lawa je Che Ta ni kan 😍😍😍 dah 40s pun orang tengok macam 30s je. Tak terbakor ke rasaaaaa. Kalah anak dara tauu. Olin masa jumpa Premium Beautiful ni umur dah 28 tahun, masa tu pun tak rasa diri ni bergetah begitu. hahaha. Nasib baik jumpa Premium Beautiful ni. If not menjelang 30s badan dah macam 40s agaknya??! Omg tak boleh brain keadaan ituu hahahah.

Actually dalam entry kali ni Olin nak share bagaimana pemakaian Premium Beautiful ni mampu membentuk kembali bentuk badan kita, yang probably dah out of shape? Mungkin peha and punggung dah melebar?? Atau banyak lapis “burger” kat belakang badan dan perut?? Antara fungsi utama Premium Beautiful ni kalau uols nak tahu, ialah untuk mengalih semula lelemaks badan kita yang bersepah-sepah tu. Haaa… best kan? Cuba check badan kita depan cermin. Ada tak terbonjol sana, terbonjol sini? Kalau ada…. it is time untuk pakai Premium Beautiful. Lagi-lagi part perut yang geleber. Memang nak pakai baju apa pun nampak tak kena je. Nak pakai jubah pun rasa tak confident kottt, angin tiup terus nak kena tarik nafas dalam-dalam. Makan dalam tauu. huhuhu.

Ni Olin saje lah google RTW. Kononnya nak beli baju siap jelah raya nanti sebab mana sempat dah nak tempah.. Tailor tak accept dah ni. hahah.. google-google nampak gambar JENIS-JENIS TUMMY ni.. Sakit hati pulak kita bila teringat kisah lara masa lepas setahun bersalin Hanin, naik LRT train pergi kerja orang offer seat. Dah lah Olin ni tinggi so bila PERUT BUNCIT macam 5 bulan tu memang orang offer seat lahh. Buat malu je kan. Supaya tak malu masa tu, iols duduk je, hahahahah.

So, oleh sebab Olin sayangkan diri Olin sendiri, and some more Allah suruh kita jaga diri kita, hargai apa yang dah sedia Allah bagi, sebab tu Olin rasa Olin patut cari solution. Mulanya nak beli sebab nak kurangkan sakit belakang, tapi dapat sekali KEMPISKAN PERUT yang menggeleber tu, memang satu BONUS lah! Tak boleh tau biar perut buncit tu lama-lama sebab makin lama ia akan makin membuncit. Bila perut buncit tu tandanya penyakit, macam apa yang dinyatakan oleh seorang pakar kesihatan Dr. Selfie C. Rijal.


BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL MAMPU HILANGKAN PERUT BUNCIT?

Okay Olin nak explain sikit RAHSIA bagaimana Premium Beautiful Corset ni mampu hilangkan buncit kat perut kita wooshhh macam tu je!

Rahsianya.. Premium Beautiful ni ada Far Infrared Rays (FIR) yang dijahit pada benang korset PB. FIR ni berfungsi untuk mencairkan lemak-lemak kat perut kita tu dan mengalihkan lemak tersebut ke bahagian punggung supaya punggung lebih anjal. Kalau ada lagi lemak yang berlebihan, ia akan dibakar secara pasif oleh FIR ni.

FIR akan tembus ke dalam kulit kita sedalam 3 milimeter dan menggetarkan molekul air bawah kulit, sekaligus meningkatkan tahap metabolisme badan kita. Bila metabolisme meningkat, secara tak langsung lemak-lemak di bawah kulit akan terbakar secara tak langsung. Kalau macam Olin ni memang jenis tak sempat senam, pakai Premium Beautiful ialah jalan terbaik. Daripada lemak-lemak tu terperangkap and tepu kat perut tu, baik lah kiranya pakai Premium Beautiful ni. At least takdelah masalah BUNCIT dan orang sangka kita mengandung lagi. Pedih telinga woi.. hahaha.. (sebab Olin dah pernah kena, kawan tanya, ko ngandung bape bulan Olin?? Nangisssss!!)

Olin pernah post entry tentang FIR Premium Beautiful ni diperbuat daripada apa. So mungkin uols boleh tengok kat link ni kalau uols nak tahu lebih lanjut.

BATU AJAIB FAR INFRARED RAYS PREMIUM BEAUTIFUL

Mungkin apa yang Olin boleh share dalam entry kali ni ialah, bahagian Premium Beautiful corset yang mana satu yang membuatkan PERUT JADI KEMPIS tu. As you may already know, Premium Beautiful corset ni ada 3 bahagian iaitu Long Bra, Waist Nipper (bengkung) dan Long Girdle. Yang banyak memberi impak SLIM MELIM tu adalah Premium Beautiful Long Girdle dan Premium Beautiful Waist Nipper.

Premium Beautiful Long Girdle ni akan cover 4 tempat pada badan kita iaitu;

  1. Pinggang
  2. Perut
  3. Punggung
  4. Peha

Kalau uols perasan, lace bahagian depan Premium Beautiful Long Girdle ni berbentuk rahim wanita. Bukan sahaja kita dapat KEMPISKAN PERUT, tapi dapat bonus KESIHATAN RAHIM sekali.

Selain Premium Beautiful Long Girdle, bahagian Premium Beautiful seterusnya yang membuatkan BENTUK BADAN MENAWAN ialah Premium Beautiful Waist Nipper.

Banyak FIR yang dijahit pada bebenang Waist Nipper ni. Selain mencairkan lemak degil di bahagian perut, Premium Beautiful Waist Nipper juga berperanan memperkemas dan meratakan perut supaya masalah boroi atau geleber pada perut dapat diatasi dengan bergaya. 

Premium Beautiful Waist Nipper ni juga memberi impak S-shape pada pinggang kita. Alaa yang orang sebut-sebut PINGGANG KERENGGA tu sebab pakai Waist Nipper ni lah. hihihi.

Selain dalam perut kempis dan bentuk badan menawan, fungsi utama Premium Beautiful Waist Nipper ni ialah untuk kurangkan sakit belakang, serta telah diiktiraf oleh 3 institusi pakar tulang belakang. So tak perlu ragu-ragu lah kalau nak beli Premium Beautiful ni. Yang penting uols beli dari Premium Beautiful Expert so that uols dapat servis terbaik. And Top Leaders Circle ialah pakar Premium Beautiful sejak bertahun-tahun.

Sesiapa yang pakai Premium Beautiful corset ni biasanya memang TERPAKSA SELESA, TERPAKSA SLIM. Perut kempis bentuk badan menawan memang menjadi kegilaan wanita, tidak mengira umur, latar belakang, atau bangsa sekalipun.

Untuk lebih info tentang Premium Beautiful corset secara menyeluruh, uols boleh juga klik link ni;

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET NO.1 MALAYSIA 

Kenapa Olin suka Premium Beautiful ni adalah salah satunya, nak jadi badan cantik menawan macam Che Ta yang cantik seiring usia (mungkin lebih cantik daripada kawan-kawan sebayanya kot?) Bak kata akak Ziana Zain kita;

“Pakai dari mula, baru lah dapat badan macam ni”

Kak Ziana pakai korset sejak belasan tahun. So can you imagine berapa lama nak jaga badan tu kan? Takpe, masih belum terlambat tau kalau uols nak pakai korset Premium Beautiful ni sebab Premium Beautiful corset memang memberi impak INSTANT SHAPING. Tapi macam tanah dalam pasu lah, you pakai lama-lama, badan kita dah ikut saiz Premium Beautiful S-Shape tu. So far Olin pakai dah 2 tahun ni, bila buka Premium Beautiful tu pun, badan dah takde londeh-londeh macam dulu. Lemak-lemak dah tersusun kat tempat yang sepatutnya. Confident je kalau tengok cermin tu. Boleh senyum lebar. Kalau tengok cermin pun tak suka, something wrong somewhere ye uols, have to do something!

Ni Olin share sikit lah testimonial Premium Beautiful from my clients. Masa fitting Premium Beautiful ni terus taknak tanggal dah. Pakai terus and minta nombor akaun bank je. Alhamdulillah..

Memang puas hati lah pakai Premium Beautiful ni, if not takkan lah client boleh bagi good feedback ye tak? Alhamdulillah. 

If uols ada apa-apa concern atau nak bertanya tentang Premium Beautiful ke, harga Premium Beautiful ke, testimonial Premium Beautiful ni ke, hatta nak jual Premium Beautiful macam mana pun Olin boleh share. hahahah.. contact je Olin okayy.. kalau uols whatsapp terus, lagi cepat Olin reply inshaaAllah.. especially kalau uols berada di kawasan Bangi atau berdekatan dengannya tu, cepat-cepat roger Olin okayy!

xoxo,

Premium Beautiful Angel No. 1 : Premium Beautiful Expert

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *