Power laa #TLCSlimShape!!! Testimonial Premium Beautiful dan #SetFantastic5

Malam tadi makan ni je✌🏻😤 ye sis tahu mesti uols nak cakap sis dah kurus kan buat apa nak diet beriya sangat. Yang uols tak tahu sis lepas raya hari tu naik 4KG dalam masa 4hari je🤦‍♀️ lepas tu payahnya lahaiii nak turun yg 4KG tu lahh jenuhh tahu takk. Nak workout malas🙈

Ni dah turun la jugak 2KG sejak seminggu consume #SetFantastic5 ni. Boleh la kan, dari takde turun KG pun (atau makin bertambah pulak lebih muatan baju yg ada. Kan naya tuu😅)

P/S: kalau uols jenis macam sis ni takde masa nak workout, nak grab Premium Beautiful corset pujaan wanita seantero Malaya tu pun belum cukup bajet, elok sangat laa try regime #TLCSlimShape ni. Bukan apa, at least boleh la turun inci sikit kan, by the time nak sarung Premium Beautiful nanti takde la kena sarung saiz EXTRA sebab kalau saiz EXTRA ni harga dia pun EXTRA😅

***************

Anywayyy ni nak cerita penangan #TLCSlimShape ni dan Premium Beautiful ni ada orang HILANG 50KG tak sampai setahun!!!

Kak Ana, 40an, Gombak

Okay sis punya editing berhari2 baru nak siapnya. Hahah. Padahal….banyak kerja lain yg interrupt🤣 haha alasan laa kau olin oiiii🙈

Anyway, ni laa sis nak share about KAK ANA yg sis sangat2 adore. Bukan setakat berjaya dalam berniaga tapi berjaya jugak buktikan yg produk #SHOM semuanya elok belaka. Kalau tak mana mungkin dapat kelulusan KKM (under makanan tambahan), Halal JAKIM, pengiktirafan Superbrands, etc👍🏻👏

DARI BERAT LEBIH 100KG, SEKARANG JADI 50KG!!!!

50KG HILANG TAK SAMPAI SETAHUN💃

Apa yg Kak Ana guna? Ubat guna2 je. Haha tu laa uols tak tahu kannnn

Of course laa #SetFantastic5 and #PremiumBeautiful❤️❤️❤️

Apa benda laaa #SetFantastic5 ni???

Ni haa laaa bendanyaaa

SET CAIR LEMAK

• Shake Me

• Min Kaffe

• Min Cha

• Garlic Tablet

• N’licious

Lepas tu pakai Premium Beautiful untuk SHAPING❤️❤️❤️

VIRAL SANGAT sampai agent kita terpaksa RESTOCK BERTUBI-TUBI!!

Fuhh kalau ada yang nak jadi dropship sis, bagitahu ya. Whatsapp je sis +60133907218 for fast response👍🏻😘

Okay laa uolss. Jumpa lagi next entry ya, jangan serik baca tauu☺️

Love,

Kakak Tinggi Olin. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.