Premium Beautiful Bantu Pesakit Kanser Jalani Kehidupan Normal : Kisah Benar Bekas Pesakit Kanser Tahap 2

Assalamualaikum..

Olin tahu bila kita baca tajuk tu mesti dah terbayang dah.. pesakit kanser.. betul tak?

Macam mana nak jalani kehidupan normal.. sebab kanser ni penyakit paling ditakuti.. dan tak diketahui secara khusus, apa puncanya.. ada orang kata berpunca dari genetik, ada yang kata dari pemakanan, tak tahu the exact cause. and bila dapat tahu ada kanser, normally dah stage keberapa dah. Jarang lah yang dapat tahu awal-awal kan.. Allahu, Olin pun tak dapat bayangkan kalau diri ini yang menghidapinya.

Nauzubillahiminzalik.. 

Apa yang Olin nak share dalam entry kali ni ialah pengalaman seorang pesakit kanser payudara tahap 2. Alhamdulillah, dengan pemakaian Premium Beautiful Corset secara berterusan, berjaya mengurangkan potensi sel kanser beliau untuk berkembang biak semula. 

Kisah Kak Soraya ni memang 100% KISAH BENAR dan Olin share 100% nukilan beliau, bagaimana beliau survive daripada kanser asbab dengan pemakaian Premium Beautiful!

Sabda Rasulullah SAW,

“Allah tidak menurunkan penyakit melainkan bersama penawarnya”
(Hadis riwayat Bukhari)

 

BASED ON TRUE STORY

KAK SORAYA, PENGHIDAP KANSER PAYUDARA TAHAP 2 

“I am myself a cancer survivor n I know what Zul means when he says ilmu bnyk di dada tp berat mulut nak share. 
Coming from the other side, I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg ‘sahih’ – genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market, ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib etc etc etc. Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?”
 

Kak Soraya sewaktu masih dalam rawatan kanser

“To be honest, I know my health has been enhanced through the PB. I started using the PB  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.
Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used to be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar.Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.
Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.
Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don’t like this! InsyaAllah.
So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share this point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.

 

So ini antara testimony yg saya share, but I always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:
  1. Lifestyle changes – food, juicing,  exercise, rest
  2. Mindset changes – prayers, faith n positive thinking
  3. Regular checkups & listening to your body – check all warts n bumps you may find
  4. Alternative treatments – e.g acupuncture, breast massage, heat treatment. 
My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Onclogist said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.
Subhanallah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin. I have complete faith in Allah’s mercy.
Apa yg Kak Soraya nk share, kalau kita nak sihat, deep faith, positivity  n try Everything that you feel helps you. (PB, BVSM, Garlic, Garam Buluh) All these I guna.Yakin Sihat. InsyaAllah.”


Alhamdulillah kini beliau telah sembuh daripada kanser payudara. Gambar ni ketika bersama anak-anak beliau.

Kalau nak ikutkan dulu, Olin pun start pakai Premium Beautiful Corset ni bukan je sebab sakit belakang and nak kurus semata-mata. Ada satu sebab lagi yang membuatkan Olin rasa, “Oh aku kena pakai PB nih, aku WAJIB pakai!”. Nak tahu kenapa?

My late grandma was diagnosed ada kanser dalam perut. Olin tak sure sama ada kanser usus atau kanser rahim. But it was cancer. Tapi dia dah meninggal dunia lama dah. Masa Olin baru habis belajar kat universiti.

The turning point was when I heard my agent masa tu share tentang anti-cancer thingy that can helps women to detect cancer cells by wearing this Premium Beautiful Corset, known as FIR (Far Infrared Rays). And I even googled and I found this true story about Kak Soraya.

Then dalam otak Olin terus CLICK CLICK CLICK Sel Otak Berhubung!

? “Aku ada history bloodline yang ada kanser”

? “Aku makan tak suka pantang, still suka makan kepak ayam” (Alaaa you know lah kepak ayam tempat orang inject hormon bla bla bla punca kanser bla bla bla)

? Menyusu badan pun tak menjamin tiada potensi untuk kena kanser!!!

 

Far Infrared Rays ni memang partikelnya sangat halus, dijahit in between bebenang pada fabrik lace Premium Beautiful Corset. Really helps to stabilize our body heat, so tak terlalu sejuk and tak terlalu panas. Kalau uols nak tahu, sel kanser paling mudah nak membiak dalam suhu sejuk!!

So bila pakai Premium Beautiful Corset ni, memang sel kanser tak suka lahhh, dia duk benci kat Far Infrared Rays tu kann

So, Olin harap sangat perkongsian kali ni dapat memberi manfaat dan kesedaran pada kita dan mungkin orang lain di luar sana bahawasanya, duit ringgit harta kekayaan tiada maknanya jika kesihatan kita terjejas. And Allah datangkan sesuatu penyakit mesti ada ubatnya kecuali mati.

 

Untuk pertanyaan lanjut tentang Premium Beautiful Corset atau untuk order, boleh contact Olin okayy

I am Premium Beautiful Expert, and a loyal user since 2014.

xoxo,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *