Premium Beautiful Boleh Mengembang Tak? Kalau Pakai Lama-lama Takkan Jadi Longgar Ke?

Bismillah.. Assalamualaikum uols!

Hari ni Olin nak share salah satu soalan yang biasa ditanya oleh client yang biasa pakai korset tapi baru nak mencuba pakai Premium Beautiful..

“Premium Beautiful ni kalau lama2 pakai nanti longgar tak? maksud akak, dia loose tak nanti?” Premium Beautiful Cash Buyer last month.

Olin senyum je dengar macam tu..and I did explain and terus pakaikan je Premium Beautiful dia. hihi.. 

Lepas seminggu….

“Olin makin hari makin selesa pakai Premium Beautiful. Sebab pb tu dah mengembang ke apa😅”

Selama Olin pakai set yang sama 2 tahun ni, so far tak pernah lagi rasanya my Premium Beautiful set mengembang.. yang mengembang badan kita je.. hehehe.. biasa laa wanita kan ada masa bloated makan banyak sikit je dah rasa gemuk dah, period je rasa perut kembung semacam. Hari biasa elok je perut tu kempis ye tak. 

Kalau uols nak tahu, fabrik Premium Beautiful ni ala-ala macam sut scuba diving tu. Scientifically ia dipanggil dengan nama teknologi Akwatek Akwadyne untuk Premium Beautiful Classic. Kalau fabrik Premium Beautiful Elegance pula menggunakan upgraded technology daripada Akwatek Akwadyne tadi sebab Premium Beautiful Elegance ni design baru. Sut diving memang melekap di badan tapi takde lah sampai tak selesa kan? Kalau tak selesa macam mana pulak nak menyelam ke dasar laut tu? dengan tekanan air laut lagi. Kita pulak duduk atas darat je ni. CHILL lahh heheh.. but obviously Premium Beautiful lagi lawa lah daripada sut scuba tu. hahaha..

Actually Premium Beautiful set client tu dah boleh adapt dengan badan dia, sebab tu makin lama pakai Pb makin sedap. Makin lama pakai Pb makin selesa, last-last TERPAKSA SLIM!

Alaa biasa Olin dengar from a few of my clients cakap, sebelum ni depa dah pernah pakai korset-korset biasa kat luar sana. Sebulan dua pakai habis dah longgar korsetnya. Ada yang memang tahan la 6 bulan tak longgar tapi dia tak pakai regular, jenis pakai bila sempat atau pakai bila ada event jerrr. So bila pakai Premium Beautiful ni dia rasa Ya Allah bestnya!! 

Sebenarnya bukan Premium Beautiful ni yang mengembang, tapi badan kita yang dah mengecil incinya bila konsisten pakai Premium Beautiful ni. Ataupun ada certain parts of our body dah beralih kawasan lemaknya. Mungkin kalau dulu lemak uols banyak kat peha, bila pakai Pb terus lemak uols tu pergi ke punggung. Tu yang sarung seluar ke jadi mudah tu, sebab peha dan mengecil! BEST KANNN?? Apa lagi, cepat-cepat sarung Premium Beautiful dengan PB expert, confirm puas hati! 

xoxo,

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *