Premium Beautiful : Lebih Dua Dekad Dalam Pasaran

Assalamualaikum uols πŸ˜€

So macam mana today? Hopefully urusan kita semua dipermudahkan Allah ya πŸ™‚

Diam tak diam, dah lebih 6 bulan Olin berbisnes with Top Leaders Circle ni. Kalau nak tahu, dah almost 2 years since I start wearing this “baju dalam magik”, or famously known as Premium Beautiful corset.

Uols tahu tak, actually korset Premium Beautiful ni dah ada dalam pasaran selama lebih 24 tahun? Wow! Lebih 2 dekad tauuu. Terer betul Premium Beautiful corset ni kannn

Kalau uols notice jugak, bila uols Google tentang korset, mesti keluar Premium Beautiful. Tahu tak, Google hits untuk words “Premium Beautiful” as we speak ni dah lebih 10 juta hits? Means ada lebih 10 juta kali orang taip Premium Beautiful kat box Search Google tu πŸ˜€

Nak cerita sikit lah pengalaman Olin masa fitting client yang berpantang anak kedua kat rumah dia di Shah Alam. Kebetulan ibunya ada bersebelahan, and ibu dia kata, “Eh wujud lagi this corset? Makcik ada lagi girdlenya.” Siap dia keluarkan pulak girdle dia tu (sebab Olin mintak lah kan haha.. Tak percaya jugak Olin, betul ke girdle Premium Beautiful, sebab tu duk mintak keluarkan tu hahah).  Gitu lah penangan korset Premium Beautiful ni tauuu

Dan kalau uols nak tahu lagi, korset Premium Beautiful ni telah diiktiraf sebagai produk SUPERBRANDS. Bukan calang-calang produk yang boleh dapat pengiktirafan ni.

Maksud produk Superbrands ni ialah, produk yang paling banyak terjual, dan paling tinggi kualitinya. In English, highest in quantity and highest in qualityGituuuu πŸ˜€

Kalau tak, manakan boleh bertahan selama lebih 2 dekad dalam pasaran? Mesti lah sebab tinggi kualitinya, dan korset yang paling banyak orang cari!

Just to add in lagi…

Premium Beautiful corset jugak menang anugerah Readers’ Choice Awards 2015!

Premium Beautiful Superbrands

So, lepas ni uols kalau nak cari baju dalam nak cari baju dalam apa? For sure cari Premium Beautiful lah ya πŸ˜€

Pastikan uols dapatkan free consultation dengan Premium Beautiful Expert je tauu. Kalau area Bangi, Putrajaya, atau yang berdekatan tu, boleh cari Olin ya. I am happy to serve you πŸ™‚

By the way, sekarang Premium Beautiful On Sale tauuu

Premium Beautiful On Sale!

Latest Promotion 2016!

Claim your cash rebate dengan pembelian,

1 set Premium Beautiful – RM150!

2 set Premium Beautiful – RM400!

Ada lagi ada lagiiii

Special Free Gift worth RM100!

Memang berbaloi sesangat niiii. Ruginya kalau uols tak ambil peluang ni tauuu

Apa lagi tunggu? Boleh contact Olin ya πŸ˜€

xoxo,

signature olinsafura

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.