Premium Beautiful Masterclass

Assalamualaikum.. 

You all buat apa tu? Now dah pukul 12 tengah malam Olin start type entry ni. Actually tadi tengah nak pulun buat assignment but nak masuk website UKM ifolio under maintenance la pulak. Takpe, maknanya ini masa untuk berblog heheh

Umum tahu yang Olin start berniaga bersama SHOM ni dengan produk Premium Beautiful Corset. Kalau you all nak tahu, SHOM ada various products, ranging from health supplements, lingerie, to even fertilizers and minyak pelincir kereta. Sebelum Olin berniaga bersama TLC and SHOM ni, Olin hanya kenal MinKaffe Kopi Garam Buluh tu je. Lain produk tak tahu. And I didn’t even know yang Premium Beautiful ni adik beradik MinKaffe juga hihihi..

Actually as per tajuk tu, Olin saje nak share, last Saturday Olin and Kak Isma buat kelas Premium Beautiful untuk our Premium Beautiful Angels team area KL and Perak.

These were some photos taken on that day

 olinsafura-pbmasterclass10

Kak Azliha ialah salah seorang Premium Beautiful Angel, rakan kongsi Olin ni  berada di kawasan Taman Medan dan Petaling Jaya. Good job Kak Azliha! Olin doakan Kak Azliha berjaya, kita sama-sama lakukan yang terbaik untuk mengubah taraf kehidupan kepada yang lebih baik.

 olinsafura-pbmasterclass12

Time for Mufid pula explain tentang Long Bra Premium Beautiful. Ex-Lecturer di salah sebuah universiti awam yang sekarang ni full time berbisnes bersama  TLC and SHOM, pregnant almost 8 months ye. Pregnant sarat bukan alasan tak boleh jual Premium Beautiful Corset. Everything is possible when you have nerve! Welcome Mufid dalam team Premium Beautiful Angels! Rakan kongsi Olin ni sedang menuju ke pangkat Sales Manager with total sales RM20,000, InshaaAllah dalam bulan November ni, sama-sama kita doakan. Mufid PB Angels kawasan Bandar Sri Damansara and Kepong. 

olinsafura-pbmasterclass15  

Titie, rakan kongsi Kak Isma yang bertapak di Perak, explain tentang Long Girdle.

Khusyuk rakan kongsi Olin, Shareefah tu dengar nampaknya heheh.. Sha ialah Premium Beautiful Angel kawasan Shah Alam and Subang Jaya. Berasal dari Penang, housewife with two kids, jaga anak saudara juga time kakaknya bekerja, with all house chores nak kena buat kan.. (mak mak memang faham sangat benda ni, duduk rumah bukan boleh goyang kaki tauu), tetap tak mematahkan semangat nak berbisnes Premium Beautiful. Bakal Sales Manager ni asalnya berminat dengan Garlic Tablet je, terus jatuh cinta dengan produk SHOM and try pakai Premium Beautiful untuk flatkan tummy, sambil Premium Beautiful bantu kurangkan sakit belakang. Alhamdulillah sakit belakang dah kurang. Bagai diurut-urut tau badan kita bila pakai Premium Beautiful Corset ni!

olinsafura-pbmasterclass13

Time for me to explain in detail pulak. Diorang ni pakat-pakat rakam pulak kan.. Malu i heheh

Semua diberi tugas untuk explain tentang Premium Beautiful Corset. Kalau you all nak tahu, Premium Beautiful Corset ni 1 set tu ada 3 helai tau. Long Bra, Waist Nipper and Long Girdle. Kalau you all nak tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful, boleh ke link ni okay >> http://olinsafura.com/harga-premium-beautiful-termurah-2017-korset-pembentukan-badan-terbaik-no-1-malaysia/

olinsafura-pbmasterclass7

Since Premium Beautiful ni memang ala-ala custome made, maksud Olin sebab saiznya yang various range tu, buat Premium Beautiful Corset ni macam dicipta mengikut saiz pulak kan. So PB Angels semua kena belajar ukur. 

olinsafura-pbmasterclass8

Aktiviti-aktiviti macam ni kami suka buat hujung minggu, ada yang bawa anak kecik, so majlis ilmu kami ni santai-santai je. Lepas habis kelas, kami ambil peluang bergambar bersama Premium Beautiful Bag yang kerlass tuu. Kata jual Premium Beautiful Corset kan, mestilah nak posing ala-ala model Premium Beautiful jugak, heheh.. Kalau you all rasa badan sekarang tak secantik model hot di luar sana, kami pun dulu rasa begitu juga. Tapi bila pakai Premium Beautiful ni, badan jadi kemas je, pakai baju apa pun boleh jadi cantik terletak InshaaAllah.. some more confident level pun jadi meroket naik tau. Orang-orang yang bekerja/berniaga yang banyak dealing with people and clients tu, memang you all wajib ada Premium Beautiful 1 set. Try free fitting and rasa lah apa yang kami kata tentang Premium Beautiful ni – best pakai, tak panas, selesa, takdelah macam robot badan kita tu – semua benar belaka.

Boleh contact Olin kalau nak try free fitting, especially you all yang berada di kawasan Bangi and Putrajaya tu..

signature olinsafura

olinsafura-pbmasterclass1

Mentor nak pose dulu, baru anak-anak follow. heheh.. 

olinsafura-pbmasterclass2 olinsafura-pbmasterclass3 olinsafura-pbmasterclass4

Tahniah Mizan sebab berjaya jugak hadir hari tu. Actually Mizan baru lepas discharge hospital due to viral fever. Tapi semangat supermom mizan ni memang kuat sungguh! Tetap hadir kelas untuk improve dan refresh lagi ilmu Premium Beautiful ni. Alhamdulillah. Mizan ialah PB Angels kawasan Damansara dan Petaling Jaya ye. 

olinsafura-pbmasterclass5 olinsafura-pbmasterclass6

Masing-masing guna peluang posing dengan confident sekali. 

olinsafura-pbmasterclass14

Habis kelas kami dijamu oleh tuan rumah, salah seorang dari mentor CDM kami dalam PB Angels iaitu CDM Kak Ismalina. Sedap betul sandwichnya!! Thank you Kak Isma!!

olinsafura-pbmasterclass17

Happy faces sebab semua dah tahu ilmu Premium Beautiful yang eksklusif ni!

Bukan senang nak senang, tapi bukan susah jugak nak susah. What makes it different is how we manage it. How SABAR diri kita nak endure sedikit jerih perih 3-5 tahun ni, untuk kita rasa kesenangannya 30-50 tahun tanpa henti.

Kepada yang berminat untuk bertanya tentang Premium Beautiful Masterclass ni, boleh contact Olin okay

xoxo,

signature olinsafura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *