Premium Beautiful Rosak dan Reput?

Assalamualaikum!

.

Nak share sikit kisah menyedihkan ni. Yela sedih laa baru beberapa bulan beli Premium Beautiful, dah reput dan mudah terkoyakšŸ˜­

.

Ada client Premium Beautiful yang texted me from blog, nak beli Premium Beautiful set yang baru. At the same time nak hantar Premium Beautiful corset dia yang sedia ada untuk repair (beli dengan agent lain). Macam biasa as a Premium Beautiful Expert i akan tanya kenapa nak repair, bahagian mana yang rosak atau ada tetulang Premium Beautiful yang patah ke? Sebab kalau bengkok sahaja, biasanya kita boleh DIY Betulkan Kembali Tetulang Premium Beautiful Yang Bengkok.

.

Katanya fabrik Premium Beautiful Long Girdle dia reput dan terkoyak. Macam biasa i akan tanya dulu cara penjagaan Premium Beautiful, adakah pernah basuh dalam mesin basuh, atau pernah jemur di bawah matahari ke, etc. Korek punya korek cerita, rupanya dia guna Softlan untuk basuh Premium Beautiful hari-hari sebab dia tak tahu pun kena basuh dengan sabun khas Premium Beautiful (boleh baca kat sini Boleh Ke Pakai Sabun Lain Untuk Basuh Premium Beautiful?)

.

Ni i pinjam my friend punya gambar, tapi kes dia sama macam kes client i tu. Oleh sebab tak tahu ilmu penjagaan Premium Beautiful je, mereput fabrik Premium Beautiful dia. Sayang uiiii!

.

.

Uols tahu tak actually Premium Beautiful ni ada Far Infrared Rays dari sumber batu permata yang bernama Tourmaline? Sebab itulah ilmu penjagaan Premium Beautiful ini sangatlah dititikberatkan oleh pakar Premium Beautiful kepada client mereka supaya korset kesayangan sentiasa dapat memberi khidmat terbaik pada pemakainya.

.

Penjagaan Premium Beautiful yang tidaklah rumit tetapi tetap ada pantang larangnya seperti tak boleh sidai bawah matahari, tidak basuh menggunakan mesin basuh dan sebagainya, termasuklah tidak membasuh dengan sebarangan sabun pencuci. Dikhuatiri fungsi Far Infrared Rays yang ada pada Premium Beautiful corset akan terjejas dan pemakai akhirnya tidak mendapat kesan maksimum dari Premium Beautiful yang dipakai.

.

.

Premium Beautiful ada Lifetime Warranty, jika ada koyak, reput dan sebagainya, masih boleh dihantar repair di HQ atau minta Premium Beautiful Expert uols hantarkan repair untuk uols. If not, you can still send it to me for repair. I akan bantu you hantarkan repair Premium Beautiful. No worries, it is totally FREE OF CHARGEšŸ˜Š

.

Nah i tunjuk gambar antara Premium Beautiful korset yang perlu hantar repair. Jangan risau walaupun reput, HQ still terima untuk repair. Just contact je i untuk dapatkan khidmat nasihat percuma tentang Premium Beautiful ni.

.

Tak tahu nak contact i macam mana? Klik saje link ni dan uols akan di-directkan ke whatsapp.

Nak La Tanya Pasal PB Rosak / Reput .

Last reminder, cuci Premium Beautiful jangan guna Softlan tau!ā¤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.