Referral Program : Refer Kawan Dapat Komisen

“Olin, saya TAKDE MODAL laaa nak meniaga PB nihhh..tapi saya mmg puas hati pakai tauuu…nak jugak dapat income extraaa macam team #PBAngels tuuuhhhhh”


Jawapannya BOLEH!

Olin buka REFERRAL PROGRAM terhad untuk 5 ORANG SAHAJA


Uols boleh refer kawan2 sedara mara family member yang minat nak pakai Premium Beautiful corset, Olin akan bagi skrip semua and uols tinggal nak referkan je diorang kat Olin.

Olin akan tolong cakapkan, fittingkan sampai habis. Nego sampai jadi.

Setiap set PB, uols dapat komisen RM150 ye. T&C applies.


Hanya yg Whatsapp Olin sahaja
Nak yang serius je tau

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *