Saya mengandung, boleh ke beli dan sarung Premium Beautiful sekarang?

Haiii uolsss. Lama tak menulis kat sini kann. Ada yang rindu takk?? Eee perasan kan hahaha🤣

Alhamdulillah so far life dan bisnes sis bertambah baik dan sis baru je mula kerja semula lepas habis master kat UKM. Dah lebih kurang 3 bulan lah kerja office baru ni, so agak busy nak catch up with everything (setelah setahun lebih belajar full time tak kerja office kan ehehe)

Alhamdulillah bisnes pun makin berkembang and lebih ramai usahawan baru bersama sis dalam #projeksideincomeTLC. Mostly ibu-ibu muda bekerjaya, suri rumah & students. Anyway today sis bukan nak celoteh panjang about bisnes tapi sis nak jawab soalan client about Premium Beautiful Corset pujaan wanita.

 

Coz lately ramai pulak yang tanya soalan nih❤️ So sis nak share lah apa yang perlu uols tahu bila nak beli Premium Beautiful ketika uols tengah mengandung, atau tengah planning nak pregnant kann😘

Soalan:

Saya mengandung, boleh ke beli dan sarung Premium Beautiful sekarang?

Jawapan:

Actually kalau uols nak tahu, Premium Beautiful masih boleh dipakai sehingga kandungan berusia 12 minggu. Memang biasanya customer beli Premium Beautiful waktu offer atau nak grab harga promosi so mereka beli ketika masih mengandung lagi. Sis sangat galakkan uols untuk beli set Premium Beautiful dengan yang pakar supaya uols tahu HAK PENGGUNA bila beli korset ajaib ni. Tak salah beli Premium Beautiful semasa mengandung sebab lepas bersalin nanti uols masih boleh tukar saiz Premium Beautiful tersebut selagi wrapper Premium Beautiful tersebut dan set korset tidak rosak, kotor, atau sudah dibasuh. Ramai customer sis yang grab offer korset berpantang ni dan sis boleh tukarkan saiz jika tak selesa dipakai.

Sis sangat sarankan kalau uols nak ukur Premium Beautiful, better pada waktu kandungan 6-7 bulan sebab saiz korset yang sis beri nanti tak akan terlalu jauh beza dengan keadaan bentuk badan uols selepas bersalin. Normally wanita lepas bersalin ni bentuk badannya akan kembali seperti mengandung 6-7 bulan. Ada buncit lagi dan belum kempis sepenuhnya. So perbezaan ukuran Premium Beautiful adalah tidak terlalu besar.

Untuk uols yang mengandung lebih dari 8 bulan, boleh ukur Premium Beautiful selepas 6-7 hari bersalin😘

Anyhow, you can always contact me thru whatsapp, lebih cepat kot sis reply, fast response gitu. hehe whastapp me +60133907218 (Olin), nyatakan nama and dari mana, nak terus beritahu sebab apa nak pakai Premium Beautiful corset pun lagi bagus. Atau kalau uols baru nak tanya-tanya je pun takpe, boleh je whatsapp sis okayy. Jangan risau sis tak makan orang. Hihi

Uols yg ada Instagram maybe boleh juga follow Instagram sis @premiumbeautifulmalaysia. Banyak jugak info about Premium Beautiful corset ni & promosi terbaru sis update kat IG😘

#thepbdiva #premiumbeautiful #bengkungmoden

*****************************

“SAYA TERPAKSA STOP PAKAI PB”
Mula tu dapat mesej ni, memang rasa cuak. Kenapa la stop sarung PB. Ingatkan badan dah naik.
Rupanya dah termengandung😍😍
Pernah gugur dan sejak dari itu ikhtiar dengan Premium Beautiful Corset. Syukur Alhamdulillah dengan asbab, dah pregnant.
Girdle Premium Beautiful Corset berfungsi menaikkan peranakan wanita untuk pelekatan janin yang kuat. Jadi memang membantu sangat bagi mereka yang kerap keguguran.
Lepas pantang terus pantang balik dengan Premium Beautiful. Best ke sangat best..? Satu korset pelbagai fungsi.
Jimat kos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment

  1. premium beautiful penipu
    premium beautiful harga
    premium beautiful hai o
    harga premium beautiful 2018
    harga premium beautiful corset hai-o
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga waist nipper premium beautiful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *