Selamat Hari Raya Aidilfitri😘

Assalamualaikum and happy eid mubarak!

Mohon maaf salah silap, zahir dan batin ❤️

Allahuakbar dah raya ke berapa dah ni baru berkesempatan nak start menulis kat sini uiiii. Punya lah busynya kan. Hehe

Ni saje lah menulis apa sis buat dari sebelum raya sampai dah raya keempat hehe.

Kena letak DISCLAIMER awal-awal, entry ni penuh dengan gambar tauuu. Biasa laa raya kann. Heheh.

Anyway, sehari sebelum raya sis sempat fittingkan dua orang client Premium Beautiful di Muar, Johor. Yelah, dah alang-alang balik kampung tu ramai pulak ye nak pakai Premium Beautiful ni last-last minit. Takpe, sis cuba sedaya upaya nak bantu uols dapat sarung baju raya yang cantik tu. hehe.

Tak mampu nak cakap apa la tu, SENGIH LEBAR customer berdua ni. Asalnya nak temankan rakan kongsi sis untuk fittingkan seorang saje, tak sedar rupanya ada yang memerhati. Ingatkan ketuk pintu nak marah kami yang havoc gelak dalam bilik meeting, rupanya dia ketuk sebab nak tanya nak set #premiumbeautiful juga🤤🙈

Hari tu juga kami siapkan set Premium Beautiful dia, itu lah kalau dah last minit baju raya tak muat nak sarung, mula lah cari korset kann🤣 yela sarung je Korset Ajaib ni, easily 2-3 inch loss tu nampak terus. Zassss sarung baju takde lah tertetas benangnya!

Alhamdulillah masih sempat carikan saiz untuk clients. Syukur masih ada stokist Premium Beautiful yang masih buka pejabat for these last minutes buyers❤️

Yela kita taknak lah kan masa raya cantik molek badan kita kononnya, sat lagi masa tengah raya, amekkaw terus double pulak saiz sampai baju pun tak muat nak sarung semula. Huhu.

So here my story pada hari raya pertama.

Dah petang raya pertama tapi still belum ada gambar satu family yang siuman😅 So #ootd gambar kat tingkap jelaa🤣

Apa-apa pun, selamat hari raya buat semua. Untuk yang ada perisai #premiumbeautiful tu, makan jelah apa nak makan ok. Hari raya-raya ni hari-hari CHEAT DAY🤣

Ni jela yang ada masa tu. haha. Seriously the struggle was real🤣

One with Nafisa. Punya lah payah nak dapat gambar dia ni😂

Hai awak, dah berapa rumah tu awak beraya? Eh, salah soalan. Dah berapa rumah tu awak melantak?

Haha soalan ni sebenarnya utk diri sendiri🙈🙈🙈

Baju raya hari pertama sponsored by my husband, special dari Makkah❤️ 3-4 rumah kami beraya dari pagi ke tengahari, setiap satunya makan lauk raya ie ketupat rendang lodeh segala🤣 dah la masih puasa #premiumbeautiful, sekarang dah 6 bulan memang hapah satu part Premium Beautiful pun tak boleh nak sarung😖 yang boleh – short bra je. Hari ni 11hb june ni, flashsale short bra harga kaw-kaw menjunam tadi.

Selit sikit lah gambar promo short bra Premium Beautiful ni.

Tinggal rm299 sehelai je tadi tau! Dari rm487++ harga asal dia mana laa tak menggila orang order! Alhamdulillah closed 4 set Short bra and 1 girdle tadi tak termasuk order dari team lagi. Flash sale 11 june 2019 berlangsung dengan jayanya. Plus 2 orang booking full set Premium Beautiful! Alhamdulillahh😍

Ok sekarang kita sambung cerita raya ye heheh. Entry short bra kita tulis lain kali ok hihihi..

Raya kedua….

Sis suka baju ni, nampak sis kurus walaupun tengah tak boleh pakai Premium Beautiful. Muahahhaha perasan la kau olin oii🙈

Minggu raya ni kiranya dah 25 minggu lah pregnant. Puas hati sangat konsisten pakai #premiumbeautiful sebelum ni sebab masa mengandung pun pinggang tak lari shape sangat. Makin kemas rasa badan walaupun pregnant kali ke-3🥰

Baju raya untuk hari raya ke-2 ni dari Zalora-Era Maya. Sis suka coraknya plus cik abe yang tolong pilihkan. Haha.

Biasa lah bila ada anak kecik, nak ambil gambar yang ok memang takkan pernah nak dapat laa. Candid terus jela, Nafisa kat belakang tu photobomb. Hanin kau tengah tunjuk apa. Hahaa..

Lepas habis beraya di Batu Pahat, petang raya kedua kami dah sampai ke Muar semula. Oh ya, tahun ni #teamrayajohor. Hehe.

Bergambar kemain memasing posingnya. Mak buyung terpaksa ni ikut gaya adik-adik. Hahaha. Padahal, sendiri memang perangai pun lebih kurang je hahaaa…

Ok raya ketiga….

Sakan beraya deknonnn. Kemahen gambar memasing pun!

Malam raya ketiga baru sempat ambil gambar satu family sis di Muar.

Raya keempat sis dah kat Serendah pula. Bersama keluarga mentua❤️

Ok la update sampai sini dulu. Sat lagi free kita sambung lagi okk

Selamat hari raya semuaa, maaf zahir dan batin yaa. Kalau ada salah dan silap. Atau termakan terminum sengaja ke tak sengaja ke, minta dihalalkan yaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.