Success Story : Sarat Mengandung, Tak Payahlah Jual Korset. Mana Ada Orang Nak Beli!

Assalamualaikum..

Entry kali ni Olin dedicate kan untuk seorang lagi PB Angels yang berjaya dapat income 4 angka sebulan.

Kemain kan tajuk entry ni? Bukan apa, Olin yang dulu kan, confirm akan fikir sama seperti ayat tajuk tu. Tapi….

Camtu ke eh?

Kalau kita fikir camtu, memang kita dah siap-siap ada mental-blocked. Better check lah, takut tersumbat kat celah mana tuhh. Sebab dalam bisnes ni, lelaki pun jual korset!! 

Tahniah SM (Sales Manager) Mufidah Md Husin for your first unlocked RM20,000 total sales! And Mufid jual Korset Premium Beautiful ye. Sarat nak masuk 8 bulan dah! Masa Mufid mula bisnes ni pun Mufid dah bawak perut pergi fitting clients! I really admire sikap passionate and determination yang ada pada diri beliau. And memang kebanyakan bizpartner in PB Angels team memang sentiasa komited dalam bisnes. Alhamdulillah.. InshaaAllah beruntung lah bizpartners Mufid nanti, dapat leader yang komited macam Mufid! ๐Ÿ˜™

olinsafura-pbmasterclass2

Ni Olin share 100% nukilan hati Mufid di laman Facebook miliknya, perasaan beliau sejak mula berbisnes bersama Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM);

“Sejak jadi surirumah sepenuh masa ni, benda yang paling berharga ialah quality time dengan husband.

Sebab masa berkerja dulu duduk jauh-jauh, jumpa weekend je. Kadang-kadang Mufid or husband kena kerja weekend, so tak dapat nak spend time sama. Bila dah duduk sekali, dapat kebebasan masa dan quality time dengan family. 

Bila join bisnes dengan #TLC (sebenarnya untuk isi masa lapang), dapat pulak income sendiri tiap-tiap bulan, rasa best giler. Yela, dulu sebab pjj, expenses semua double, rumah, transport, tol untuk ulang alik dan sebab jumpa weekend je, selalu makan kat luar.

Sekarang bila dapat bonus setiap bulan, tak payah fikir nak kena asingkan untuk expenses macam dulu. Just asingkan untuk bagi mak. Yang lain boleh simpan dan shopping๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„.

Alhamdulillah bulan ni dapat capai RM20,000 sales dan dapat bonus 4 angka. Thank you so much pada mentor-mentor yang tak pernah lepaskan tangan. Next, nak achive RM60,000 sales. Doakan semua dipermudahkan ye ๐Ÿ˜€.”

Alhamdulillah. Olin sangat berbangga dengan protege-protege Olin semua. Sangat komited dan sentiasa nak upgrade diri ke arah lebih baik. Yelah, siapa sangka kan, dengan hanya bermula untuk mengisi masa lapang, boleh jana income 4 angka dari rumah!

InshaaAllah akan ada ramai lagi yang Olin berharap boleh Olin bantu untuk jana pendapatan dari rumah seperti Mufid. Dengan hanya registration fee of RM50, uols dah boleh enjoy macam-macam benefit as agent tau.

Contact je Olin. InshaaAllah Olin akan sedaya upaya share yang terbaik peluang bisnes ni..

xoxo,

signature olinsafura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *