Syukur Alhamdulillah

Alhamdulillah nasib baik mak abah and adik takde apa2.. nak elak lori dan terbabas semalam..

Teringat sis pun pernah eksiden 2minggu sebelum raya hari tu masa balik dari kelas #PremiumBeautifulExpert kat HQ. haha tak post pun kat sini ek. Lupa sungguh. Sbb masa eksiden tu sis tengah FIGHT nak siapkan target, sis anggap eksiden masa tu dugaan and Dia nak uji sis kuat ke tak je dua minggu takde transport and macam mana laa nak siapkan target ni kalau takde transport nak keluar rumah. Masa tu sis call mentor terus nak discuss padahal sis bukannya tak tahu apa nak buat, boleh je guna grab ke teksi ke whatever kot kan, tapi tu laa sis jenis apa2 je bgtahu ke kak Isma tu🤦‍♀️ Mengada heheh. Bukan apa, kalau tak bgtahu macam mana mentor nak bantu kita, mentor mesti tahu apa task yg sesuai utk kita buat so that tetap achieve target walaupun keadaan serabut barai macam tu kan heheh❤️

Allah tu Maha Kuasa, tetiber pakcik nak bagi kereta dia suruh guna sbb dia cuti kerja sebulan kereta dia takde orang pakai, nak suruh kita start2 and guna je kalau nak guna. Allahuakbar..sesungguhnya apa yg berlaku ialah sebaik2 kejadian untuk kita muhasabah diri semula. Dan alhamdulillah siap target bulan tu. kereta pun siap repair just nice 2hari sebelum raya🤗

Tu la panjang pulak story pagi ni ya✌🏻

#thepbdiva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *