Testimonial Premium Beautiful membantu mengurangkan Senggugut Teruk

“SETIAP BULAN SAYA TERPAKSA AMBIL INJECTION TAHAN SAKIT SEBAB TAK TAHAN SENGGUGUT TERUK!”

.

“Dah lama saya menghidap senggugut teruk ni Kak Olin. Dah banyak produk saya cuba untuk kurangkan tapi takde satu pun yang berkesan. Puas jugak jumpa doktor. Setiap bulan mesti ambil MC atau cuti emergency sebab SAKIT SANGAT sampai BERGULING-GULING atas lantai.”

.

“Saya dah tak tahu nak cuba produk apa lagi, takut pun ada sebab semua jenis kena makan/minum. Saya takut ada side efek yang lain, dengar cerita ada kes sampai boleh jadi kegagalan buah pinggang. Aduh, nak baik benda lain, dapat sakit yang lain pulak!”

.

“Saya dah mula rasa kecewa, dan hampir berPUTUS ASA. Sampai lah satu hari ni, saya duk scroll Facebook and jumpa page akak. Tu yang saya PM akak tu. Nak tanya apa benda #Magiccloth ni.”

.

“Alhamdulillah, bulan pertama pakai Premium Beautiful korset ni, saya tak perasan saya period!!! Tahu-tahu dah bocor je ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ”

.

I still remember masa adik ni PM di Facebook Page and tanya if ada solution untuk dia kurangkan senggugut teruk yang dialaminya sejak zaman persekolahan lagi. Macam gambar ni haa kot rasa period pain tu, macam kena gergaji laa perut kita tu๐Ÿ˜ญ

.

.

Bayangkan lah, sejak mula datang bulan lagi macam suatu perkara WAJIB beliau ke klinik dan hospital untuk ambil ubat tahan sakit. Sampaikan kat sekolah pun pernah pengsan di tandas sekolah akibat senggugut yg terlalu teruk.

.

Tak tunggu lama, kami set appointment untuk fitting dan alhamdulillah bila beliau tahu ada option lain selain bayar cash, terus beliau pakai dan jadi kes taknak buka pulak korset tu! Punya lah sedap pakai Premium Beautiful kann. Tak sampai 2 minggu sarung Premium Beautiful korset, beliau update and cakap beliau period tapi tak sedar beliau datang bulan! Apa dah jadi pada senggugut teruk beliau??

.

.

Mana taknya, sebelum ni bila nak period je automatik badan sakit-sakit, perut jadi cramp, eh macam-macam lah kan.. alhamdulillah lepas pakai Premium Beautiful ni lah first time beliau tak rasa sakit senggugut tu terlalu kuat semasa nak datang bulan!

.

No more injection, kerja dan kehidupan lebih stabil ๐Ÿ˜ Alhamdulillah!

.

Nak La Tanya Pasal Premium Beautiful Ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.