Testimonial Premium Beautiful : Usaha Dapatkan Anak dan Jaga Badan Sebelum & Selepas Bersalin

Alhamdulillah! Sukanya akak bila dapat testimoni ni! Client Premium Beautiful yang beli Premium Beautiful corset dengan akak, buat pengakuan berani mati kat laman Facebook miliknya!

.

Rasa syukur sangat sebab dapat bantu ramai orang dapat kebaikan dari Premium Beautiful corset ni!

.

.

“Sebenarnya kan dari siang tadi ikin rasa nak share tapi ikin malu..ikin perasan ramai yg ada masalah susah nak turun berat badan, nak kempis perut lepas bersalin..mungkin tak semua ikin rasa dan alami sebab ikin dari awal dah sarung siap2 perisai..

.

masa nak dapatkan orked dulu ikin try pakai satu bengkung ni..mula2 tu nama dia pun ikin tak reti nak sebut sangat.. hahaha..tapi duk tengok kawan tu hari2 update dia share pengalaman dia pakai.. ikin rasa terpanggil la nak cuba sbb dah stress jugak dengar orang tanya bila nak dapat anak..biasa la mulut orang, tak boleh nak tutup ye tak 😂

.

takpela ikin rasa mungkin tu lah hikmahnya ikin jumpa bengkung yg ikin pakai sekarang..syukur..

.

bab lepas bersalin perut geleber tu, jalan pnyelesaian ikin mudah je..

.

xperlu risau tentang mkn..

.

sbb perlu mkn utk tmbh tenaga..utk supply susu pada orked..

.

xperlu risau xsempat exercise..

.

sbb kekangan masa bkerja..jnis kerja tak tentu masa..nak benda yg paling cepat simple and mudah je..orang kata #sarungsarungsihat

.

xperlu risau dah lemak blebihan..di serata bdn..nak2 yg burger belakang badan..

.

in shaa ALLAH..

.

ada je cara utk seorg wanita yg bgelar ibu ni still boleh kemas dan cantik walaupun anak dah berderet..mungkin ikin bukan orang yg sesuai nak cakap camni sbb baru anak satu,tp ikin cuba biasakan diri sejak awal ni so that ikin boleh maintain sampai anak berapa pun..

.

afterall, bengkung yg ikin pakai ni ada lifetime warranty, ada jugak ikin baca ada akak tu pakai sampai 15 tahun..jd knapa ikin tak boleh pulak..

.

in shaa ALLAH boleh😘

.

p/s: thanks Olin Safura sbb kenalkan bengkung ni kat ikin..”

.

Lega dengar client kita sendiri bagi feedback macam ni bila pakai Premium Beautiful. Untuk yang ada masalah macam Ikin ni boleh contact akak okay, kita sembang panjang about how Premium Beautiful can help you to try conceive baby..

.

xoxo, 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *