Testimonial Terbaru Premium Beautiful Corset Untuk Ibu Berpantang Cepat Slim Down

Ini Kak Ana dan Kak Isma. Both ibu kepada 3 cahayamata. Tapi Kak Ana dah 40-an, Kak Isma pulak baru lepas bersalin anak ketiga. Ni gambar masa Kak Isma dah hujung2 pregnancy.

Berat? Lebih 80KG. Kak Isma juga ialah penghidap hyperthyroid, sejenis penyakit yang menyebabkan tindak balas pengeluaran hormon menjadi tidak stabil. Sebab tu dulu asalnya beliau sarung Premium Beautiful sebagai alternatif solution nak kawal berat badan selepas operation buang sebelah thyroid.

My mentor my model. Hehehe. Tak sampai seminggu berpantang dah sarung Premium Beautiful. Siapa kata this corset susah pakai? Bengkung tali2 tu lagi susah pakai😭 sis dah rasa both and i tahu laa difference nyaaaaaa💁‍♀️

Come on laa. Jangan laa kata korset ni menjerut perut dan tulang belulang. NORA DANISH pun pakai laa💃 takde pulak sis tengok Nora Danish jadi jerangkung😅

Rasa and fitting dulu dengan #PBexpert baru la boleh tahu korset Premium Beautiful ni sedap dia tahap apa macam mana. Yang mok2 (berisi) jadi shaping baik punya takde “burger2 lemak”, yang kurus dah slim tu jadi maintain slimnya takde naik mendadak.

Yelaa kalau sis cakap uols tak percaya kan. Nahhh Nora Danish dah pakai dah Premium Beautiful ni, TAK PERCAYA LAGI KEEEE🤣🙄😒

Sis pun macam uols jugak sebenarnya. Sis TAK PERCAYA LAA KORSET2 ni. Tapi sis cuba laa baru tahu lepas tu terpercaya pulak. Teryakin sungguhhh sebab nampak depan mata dah body sendiri jadi macam mana lepas berbulan pakai konsisten.

Keypoint dia konsisten. Kalau malas, agak2 jogging tu pun, kita rajin sangat keee😅

Haaaa…TEPUKKKK👏👏👏👏

Dah lepas raya ni, makin tak menang tangan ni layan customer & protege2 sis. Kemain memasing pakat dapat PM DM Whatsapp orang nak sarung Premium Beautiful corset ni!!🔥🔥🔥 Seronok dapat bantu tambah VALUE pada customer and team sis❤️

Kenapa wanita suka pakai Premium Beautiful?

❤️ sakit belakang kurang!

❤️ body shaping!

❤️ membantu sihatkan rahim!

Whatsapp sis +60133907218 untuk #selamattt kan BODY LEPAS RAYA uols tahun ni! Jangan bagi #makcikbawang perli uols lagi ok!!😂

Love,

Kakak Tinggi Olin😝

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *