Tips and Tricks Pakai Premium Beautiful Cara Mudah Ketika Membuang Air

Assalamualaikummm!!

Saje nak tanya uols lepas sahur tu biasanya uols buat apa? Kalau Olin selagi budak-budak ni belum bangun, ada jelah kerja mak-mak yang akan Olin buat. So far bab siapkan beg sekolah dah takde masalah sebab dah susun awal-awal untuk seminggu masa weekend. So kerja makin jadi cepat sikit laa takde buat kerja dua tiga kali. Biasanya Olin akan siapkan baju sendiri je and selak dan baca Quran kat budak-budak ni sampai diorang bangun. Best uols perasaan dia, sebab dulu memang tak pernah ada masa alone macam ni even untuk baca buku.. hukhuk.. entah apa lah yang aku kejarkan dulu kan.. hahah.. takpelah, kita berubah untuk kebaikan.. Olin pernah dengar satu ceramah masa kat office dulu.. Kalau kita nak buat sesuatu perkara baik, tak perlu lah tunggu semua benda sekeliling kita lengkap baru kita nak buat. Buat jelah dengan apa keadaan pun.. macam jihad gituh.. aaminn.. mudah-mudahan segala amalan kita diterima Allah, especially dalam bulan mulia ni kan… hihi.. Okay cukup lah kot mukaddimah, and I am not ustazah okay.. cuma masih berusaha berubah ke arah lebih baik..

Masa sahur memang Olin akan minum Minkaffe untuk make sure tenaga cukup sampai waktu berbuka. So biasanya sejam dua lepas minum Minkaffe tu confirm mula lah perut rasa gesa nak membuang. Rasa dia bukan macam sakit perut memulas-mulas tu tapi lebih kepada gesa nak membuang masa tu jugak. LAWAS laa orang kata.. hehe.. Nasib baik dah jumpa solution pelawas tuh if not tahan lah 3-4 hari pun boleh tak buat saham. Simpan kat usus eh duk takut nak keluar hahaha.. takpe, nak order Minkaffe roger je Olin okayyy

Biasa lepas mandi subuh tu Olin memang dah amalkan sarung perisai Premium Beautiful walaupun hari cuti. Macam tak selesa kalau tak sarung, at least mesti nak pakai girdle Premium Beautiful tu jugak. Ramai gak lah client masa sebelum pakai Pb fullset tuh duk tanya macam mana nak buat saham mesti susah kan bila pakai Pb..hahah..actually if you know tips and tricks pakai Pb nih, you takkan mengeluh tapi lagi rasa nak pakai selalu ada lah. sebab banyak dah bukti orang rasa mudah je sarung Pb bila dah lama konsisten pakai and ada ilmu memakai Pb nih.. heheh..

Mungkin Olin boleh bagi tips sikit lah. Uols yang mana baru nak recce-recce Pb ni apa ke memang rezeki uols laa sampai kat blog Olin ni. By the way, I am Premium Beautiful Expert area Bangi dan sekitarnya. But actually merata dah kami TLC PB Expert ni dah jual Pb bukan setakat Malaysia je malah Singapore, Brunei, UK, US, Middle East punnn! So, memang Olin suggest sungguh laa kalau uols nak beli Pb ni, please lah dapatkan consultancy dari PB expert Top Leaders Circle (TLC). InshaaAllah confirm tak menyesal beli sebab kami memang di ajar beri servis terbaik untuk client kami. hihi.. pape pun uols boleh je contact Olin. malas nak whatsapp? tinggalkan je detail kat Contact me button tu, nanti Olin contact uols secepat mungkin okayy.. Okay back to tips and tricks pakai Pb time nak buang air macam mana yeh??

TIPS AND TRICKS PAKAI PB KETIKA BUANG AIR

1/ Bukak 5 cangkuk teratas waist nipper Premium Beautiful

2/ Slide-up atau tarik ke atas waist nipper Premium Beautiful tu sampai menutupi atas bra dan sampai uols boleh rasa pinggang girdle Pb tuh (jangan kaypak yeh!)

3/ Then baru turunkan girdle Premium Beautiful macam biasa dan melaburlah 

Okay uols? Senang je kann.. so far yang pakai dengan Olin, Olin memang bagitahu tips-tips macam ni from time to time. yelah kadang tu masa fitting dah cakap dah, tapi kadang tu lupa gak heheh..sama laa macam Olin dulu masa memula pakai Premium Beautiful ni..

Kalau masih tak dapat bayangkan nak slide up tu macam mana, boleh je contact Olin.. Olin explain in detail. tak semestinya uols beli dgn Olin je, kalau pernah beli dengan agent lain tapi nak contact akak jugak pun apa salahnya. Yang penting bila anything tentang Premium Beautiful je mesti nak kena tanya pada PB Expert okay. Sayang lah uols dah beli tapi uols tak tahu yang anything happens to your Pb ,uols boleh consult dengan PB Expert. In this case, Olin lah PB Expert uols! hihihi..

Okay uols, til next entry!

xoxo,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olin Safura

Mompreneur. Mentor. Protégé. Student. Business owner at Top Leaders Circle. Pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Tinggi? 176 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *